ΑρχικήΨυχαγωγίαΣτρατηγικές για Ένα Ευτυχισμένο Έγγαμο Βίο

Στρατηγικές για Ένα Ευτυχισμένο Έγγαμο Βίο

Ένας ευτυχισμένος γάμος δεν χρειάζεται να αποτελεί απραγματοποίητο πόθο, λόγω των αποθαρρυντικών μηνυμάτων που στέλνουν τα ποσοστά διαζυγίων. Τα ζευγάρια που παντρεύονται με σκοπό να διατηρήσουν ένα μακροχρόνιο δεσμό, πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχουν συγκεκριμένες τεχνικές που χρειάζεται να μάθουν και να εφαρμόσουν, προκειμένου η σχέση τους να εξακολουθήσει να είναι ανθηρή.

Στην πραγματικότητα, αν και τα δύο μέλη ενός ζευγαριού εφαρμόσουν ορισμένες απλές στρατηγικές, ο γάμος τους θα αντέξει για μία ζωή.

Σε αντίθεση με ό,τι ισχυρίζονται αρκετοί άνθρωποι, ο πρώτος κανόνας για μία ευτυχισμένη σχέση δεν είναι να ικανοποιείτε τον/την σύζυγό σας, αλλά το να γνωρίζετε πώς να ευχαριστείτε τον εαυτό σας. Δεν βλάπτει να «κακομαθαίνετε» τον σύντροφό σας μία στο τόσο, επιδεικνύοντας του λίγη παραπάνω προσοχή και αγάπη, αλλά αυτό δεν πρέπει να αναχθεί σε ύψιστη προτεραιότητά σας.

Προτού σκεφτείτε να παντρευτείτε, θα πρέπει να γνωρίσετε τον εαυτό σας και να κατανοήσετε τι θα χρειαστεί για να αισθανθείτε ολοκληρωμένοι. Αν ο/η δυνάμει σύζυγός σας δεν πρόκειται να σας επιτρέψει να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, τότε μάλλον δεν είναι το κατάλληλο άτομο για να σας συντροφεύσει για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Η κινητήριος δύναμη οποιασδήποτε σχέσης είναι η αφοσίωση. Η αφοσίωση να κάνετε τη σχέση σας να δουλέψει και να βρίσκεστε λύσεις στα προβλήματα, αντί να προσπαθείτε να τα αποφύγετε. Πολλά ζευγάρια απολαμβάνουν το μήνα του μέλιτος και κατόπιν τρέπονται σε φυγή, προσπαθώντας να αποφύγουν αναπόφευκτες καταστάσεις. Επιπλέον, συστήνεται να υπάρχει ειλικρίνεια ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύζυγό σας, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα οικοδομήσετε την εμπιστοσύνη μεταξύ σας.

Τέλος, θα πρέπει να διατηρήσετε την ρομαντική φλόγα ζωντανή. Να κανονίζετε ραντεβού το βράδυ ή άλλες χρονικές στιγμές που θα μπορείτε να περάσετε χρόνο με τον σύντροφό σας. Επιπλέον είναι προς το συμφέρον σας να προσπαθήσετε να αναζωογονήσετε αυτή τη σχέση, διότι έτσι τα κατορθώσετε να είστε εσείς πρώτα ευτυχισμένοι, και κατά δεύτερο λόγο, όταν το έτερο σας ήμισυ περνάει ευχάριστες στιγμές μαζί σας, ενδεχομένως να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία σας, πράγμα που σημαίνει πως το όφελος σας θα είναι διπλό.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166