Τα αποτελέσματα αναζήτησης της Google θα είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή iMessage της Apple

Τα αποτελέσματα αναζήτησης της Google θα είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή iMessage της Apple

Τα αποτελέσματα αναζήτησης της Google θα είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή iMessage της Apple.

Η Google κυκλοφόρησε σήμερα μια νέα έκδοση των δυνατοτήτων της για το λειτουργικό σύστημα iOS προσθέτοντας υποστήριξη στην εφαρμογή iMessage, με την προοπτική οι χρήστες να μπορούν να μοιραστούν συνδέσμους από τα αποτελέσματα αναζήτησης της Google χωρίς να χρειαστεί να εγκαταλείψουν την προεπιλεγμένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για iPhones και iPads.

Η παρούσα ενέργεια αντιπροσωπεύει τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλει η Google να επεκτείνει τις δυνατότητές της στην οικογένεια εφαρμογών στο λειτουργικό σύστημα iOS.

Από δω και στο εξής εφαρμογή iMessage θα δίνει την ευκαιρία στους χρήστες να μοιράζονται διαφορά καλούδια αναμεταξύ τους, όπως GIF και κάθε είδους άλλη πληροφορία μέσα από τα αποτελέσματα αναζήτησης της Google. Δηλαδή, αφού πληκτρολογήσετε τον όρο αναζήτησης στην Google μέσα από την εφαρμογή iMessage, θα μπορείτε να στείλετε συγκεκριμένους συνδέσμους που βρέθηκαν σε μια αναζήτηση, όπως μια επιχειρηματική καταχώριση, ένα βίντεο, χάρτη και άλλα πολλά.

Βέβαια δεν πρέπει να αγνοούμε το γεγονός πως οι δύο εταιρείες έχουν τεράστιο ανταγωνισμό μεταξύ τους, και αυτό αποδεικνύεται από τις διάφορες διενέξεις που έλαβαν χώρα ανάμεσά τους, για να διαβάλει ο ένας τον άλλον, με την προοπτική να υποστηρίξουν τα συμφέροντα τους.

Άλλωστε είναι κοινό μυστικό, πως χρόνο με το χρόνο το μερίδιο αγοράς συρρικνώνεται για τους τεχνολογικούς γίγαντες, αφού εισέρχονται στο παιχνίδι διαρκώς νέοι παίκτες, και μάλιστα με κακές διαθέσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας