Τα κέντρα προώθησης Galaxy S9 προσέλκυσαν 1,5 εκατ. επισκέπτες μέσα σε πέντε ημέρες

Τα κέντρα προώθησης Galaxy S9 προσέλκυσαν 1,5 εκατ. επισκέπτες μέσα σε πέντε ημέρες

Τα κέντρα προώθησης Galaxy S9 προσέλκυσαν 1,5 εκατ. επισκέπτες μέσα σε πέντε ημέρες.

Η Samsung δήλωσε σήμερα ότι οι φυσικές τοποθεσίες που λειτουργούν ως κέντρα προώθησης για το Galaxy S9 στη Νότια Κορέα έχουν προσελκύσει περισσότερους από 1,5 εκατομμύρια επισκέπτες μέσα σε πέντε ημέρες.

Η εταιρεία προβαίνει σε προωθητικές ενέργειες για τις συσκευές Galaxy S9 και Galaxy S9 +, μετά την αποκάλυψη αυτών των δύο δυναμικών smartphones στη Διεθνή Έκθεση Mobile World Congress 2018 της Βαρκελώνης στις 25 Φεβρουαρίου . Η εταιρεία έχει δημιουργήσει αρκετά κέντρα προώθησης Galaxy S9 σε όλη τη Νότια Κορέα με την προοπτική να γνωρίσει ο κόσμος αυτές τις δύο υπέροχες συσκευές.

Τα κέντρα προώθησης Galaxy S9 ονομάζονται Studios Galaxy.

Η Samsung ονόμασε τα κέντρα προώθησης Galaxy S9 “Galaxy Studios” και τα εγκατέστησε σε όλα τα σημαντικά μέρη της Νότιας Κορέας, για να παρουσιάσει στο ευρύ κοινό το Galaxy S9 και το Galaxy S9 +, άλλωστε είναι κάτι που το επιθυμούν και οι καταναλωτές, και αυτό αποδεικνύεται από το ενδιαφέρον που δείχνουν μέσω των παραγγελιών.

Οι επισκέπτες σε αυτά τα κέντρα μπορούν να πιάσουν στα χέρια τους τις συσκευές, κάνοντας hands-on, έτσι ώστε να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τα διάφορα νέα χαρακτηριστικά, όπως το βίντεο Super Slow Motion και άλλα πολλά. Μπορούν ακόμη και να δημιουργήσουν το δικό τους AR Emoji που παρέχονται αποκλειστικά σε αυτά τα κέντρα για να απολαύσουν αυτό το νέο διασκεδαστικό χαρακτηριστικό.

Η Samsung και οι εταίροι της έχουν ήδη αρχίσει να δέχονταιπροπαραγγελίες για το νέα smartphones της, και οι προπαραγγελίες θα συνεχιστούν μέχρι την Πέμπτη. Το Galaxy S9 θα κυκλοφορήσει στη Νότια Κορέα στις 16 Μαρτίου.

Μια πρόσφατη τοπική έκθεση έδειξε ότι οι προ-παραγγελίες του Galaxy S9 ήταν πολύ κάτω των προσδοκιών, αλλά αξίζει να αναφερθεί εδώ ότι η έκθεση έδωσε στην πραγματικότητα πολύ πρώιμους αριθμούς, μόνο από την ημέρα που ανοίχτηκαν οι προ-παραγγελίες. Είναι πιθανό ότι ο αριθμός θα μπορούσε να είναι τελείως διαφορετικός, αφού δεν συμπεριλαμβάνονται οι τελευταίες μέρες που διανύουμε. Η Samsung δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει τα στοιχεία προ-παραγγελίας για το Galaxy S9 και το Galaxy S9 + στη Νότια Κορέα ή οποιαδήποτε άλλη αγορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας