Το Skype προσαρμόζεται για τα τηλέφωνα Android με χαμηλές προδιαγραφές

Το Skype προσαρμόζεται για τα τηλέφωνα Android με χαμηλές προδιαγραφές

Το Skype προσαρμόζεται για τα τηλέφωνα Android με χαμηλές προδιαγραφές.

Εκτός από το Facebook και την Google που προσαρμόστηκαν στα νέα δεδομένα των συσκευών κινητής τηλεφωνίας με χαμηλές προδιαγραφές, πλέον και η Microsoft μπαίνει σε αυτό το τρυπάκι ξεδιπλώνοντας μία νέα έκδοση του Skype για το λειτουργικό σύστημα android που έχει μειωμένες απαιτήσεις, τόσο στη μνήμη RAM, όσο και στο χώρο αποθήκευσης για συσκευές που τρέχουν το Android 4.0.3 έως 5.1, ούτως ώστε να έχουν βελτιωμένη οπτικοακουστική ποιότητα, και καλύτερη συνολική ταχύτητα.

Επίσης καινούργια εφαρμογή του Skype θα αντιμετωπίζει με αποτελεσματικότητα τις αργές συνδέσεις στο διαδίκτυο. Η ενημερωμένη εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως τις “ερχόμενες εβδομάδες”.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι που οι παλαιότερες εκδόσεις του Android σταμάτησαν να λαμβάνουν υποστήριξη εδώ και χρόνια από την ίδια την Google, αφού η εταιρεία λανσάρισε ένα νέο ελαφρύ λειτουργικό σύστημα, το Android Go, που υπόσχεται να είναι αρκετά ελαφρύτερο από την κανονική έκδοση.

Ωστόσο, η Microsoft αναγνωρίζει ότι πολλοί άνθρωποι στις υποανάπτυκτες χώρες δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν καινούργιες συσκευές που έχουν ενσωματωμένο το τελευταίο λειτουργικό σύστημα του Android, και κατά συνέπεια με κάποιο τρόπο έπρεπε να μεριμνήσει για αυτούς, και η παλιά πρακτική που τους αγνοούσε πλέον έχει αλλάξει ανεπιστρεπτί.

Τα στατιστικά στοιχεία της Google για το Φεβρουάριο του 2018 που αφορά το λειτουργικό της σύστημα Android, έδειξαν ότι το 42% των συσκευών Android στο Google Play τρέχουν κάποια έκδοση του Android 4 ή 5. Οπότε η Microsoft με τη σειρά της, δεν θα ήταν δυνατόν να αγνοήσει αυτή τη μερίδα των χρηστών που έχουν τηλέφωνα με αδυνατή επεξεργαστική ισχύ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας