Τα Samsung Galaxy A8/ A8 + και Galaxy S9 θα κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2018

Τα Samsung Galaxy A8/ A8 + και Galaxy S9 θα κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2018

Τα Samsung Galaxy A8/ A8 + και Galaxy S9 θα κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2018, χωρίς όμως να καθορίζεται η ακριβής ημερομηνία.

Φαίνεται ότι η Samsung ετοιμάζεται να ταράξει τα ήρεμα νερά στο χώρο των smartphones, και πιο συγκεκριμένα στις αρχές του 2018. Η εταιρεία αναμένεται να ξεκινήσει όχι μόνο το τηλέφωνο ναυαρχίδα Galaxy S9, το οποίο θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ήδη από τον Ιανουάριο, αλλά πιθανότατα θα ξεκινήσει και τα νέα ενημερωμένα Galaxy A8 και Galaxy A8 + (ή το αλλιώς αποκαλούμενο Galaxy S8 Plus.

Ενώ το Galaxy S9 αναμένεται να είναι ένα εντελώς νέο τηλέφωνο σύμφωνα με διαρροές και φήμες (μέχρι στιγμής), το Galaxy A8 και το Galaxy A8 + θα είναι κατά κάποιο τρόπο τα smartphones των φτωχών.

Ωστόσο είναι γεγονός πως οι πληροφορίες γύρω από αυτά τα 3 τηλέφωνα κυκλοφορούν με το σταγονόμετρο, και πιθανόν να οφείλεται στην εχεμύθεια των υπαλλήλων της που δεν διαρρέουν μυστικά στοιχεία στο ευρύ κοινό, εν αντιθέσει με άλλες μάρκες που σε τέτοιες καταστάσεις συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

Το Galaxy S9 πολύ πιθανόν να καταστεί το κορυφαίο τηλέφωνο της χρονιάς (εκτός απροόπτου), ωστόσο η τιμή του αναμένεται να είναι αρκετά τσουχτερή, επιπλέον υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να παρουσιαστεί επίσημα τον Ιανουάριο ή το αργότερο τον Φεβρουάριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας