ΑρχικήΛογισμικάΚυκλοφόρησε το iOS 11.2.1 για iPhone και iPad, το οποίο αποκαθιστά ορισμένα...

Κυκλοφόρησε το iOS 11.2.1 για iPhone και iPad, το οποίο αποκαθιστά ορισμένα ζητήματα

Κυκλοφόρησε το iOS 11.2.1 για iPhone και iPad, το οποίο αποκαθιστά ορισμένα ζητήματα.

Η Apple ξεκίνησε να κυκλοφορεί την αναβάθμιση του iOS 11.2.1 για iPhone και iPad, ουσιαστικά μόλις μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του iOS 11.2.

Αυτή είναι η 8η ενημερωμένη έκδοση του iOS 11 μέσα σε λίγους μήνες, απευθυνόμενη σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως. Η συγκεκριμένη δευτερεύουσα ενημέρωση του λογισμικού αποκαθιστά το τρωτό σημείο της απομακρυσμένης πρόσβασης στο HomeKit για κοινόχρηστους χρήστες. Επιπλέον, η Apple κυκλοφόρησε και το tvOS 11.2.1, το οποίο διαθέτει επίσης σχετική επιδιόρθωση ευπάθειας.

Το iOS 11 της Apple υπήρξε μία από τις καλύτερες εκδόσεις λειτουργικού συστήματος για το iPhone και το iPad. Ωστόσο είναι γεγονός πως οι χρήστες έχουν αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα που κυμαίνονται από σφάλματα εμφάνισης της οθόνης έως την κακή ρύθμιση ψύξης που παρέχει στην συσκευή και πολλά άλλα.

Η νέα ενημέρωση έχει μέγεθος περίπου 60MB με 70MB και επίσης διορθώνει ένα πρόβλημα στην αυτόματη εστίαση της κάμερας που κάποιοι χρήστες iPhone και iPad ανέφεραν ότι αντιμετώπισαν μετά την ενημέρωση στο iOS 11.2. Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι δεν ήταν σε θέση να εστιάσουν σωστά όταν προσπαθούσαν να να τραβήξουν μία φωτογραφία μέσω του iPhone, του iPhone 8 Plus ή του iPhone X. Ως εκ τούτου, οι χρήστες διαπίστωσαν ότι η παρούσα υποτιθέμενη επίλυση του προβλήματος σχετικά με την φωτογραφική μηχανή δεν επιτεύχθηκε, τουναντίον είχε σαν αποτέλεσμα την υποβάθμιση του iOS 11.1.2. Η Apple έχει τώρα αναφέρει ότι έχει διορθώσει το ζήτημα με το iOS 11.2.1, παρόλο που η ενημέρωση κώδικα δεν έχει αναφερθεί ρητά στο αρχείο καταγραφής των ενημερώσεων.

Ο γίγαντας των κινητών τηλεφώνων παρ’ όλο που διόρθωσε αρκετά σφάλματα, ταυτόχρονα κάθε φορά ανακάλυπτε καινούργια ζητήματα. Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί ότι αυτού του είδους τα προβλήματα έχουν άμεση σχέση με την προστασία και την ασφάλεια των χρηστών από κακόβουλα λογισμικά και χάκερς, οπότε δεν πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε σαν απλά θεματάκια.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166