The Game of Love: Το κατονόμασαν σκουπίδια οι δήθεν κουλτουριάρηδες

The Game of Love: Το κατονόμασαν σκουπίδια οι δήθεν κουλτουριάρηδες

The Game of Love: Το κατονόμασαν σκουπίδια οι δήθεν κουλτουριάρηδες.

Δυστυχώς στην Ελλάς του 2018 τα τηλεοπτικά κανάλια κάνουν ότι μπορούν για να υποβαθμίσουν τη νοημοσύνη των τηλεθεατών με ότι χειρότερο υπάρχει, ωστόσο ένα μέρος για αυτήν την ευθύνη φέρουν και οι τηλεθεατές που παρακολουθούν τέτοιου είδους απαράδεκτο περιεχόμενο.

Από την άλλη πλευρά, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, το The Game of Love δεν είναι το απόλυτο σκουπίδι, όπως θέλουν να το παρουσιάζουν οι δήθεν κουλτουριάρηδες, αφού στην ίδια κατηγορία ανήκουν πολλές εκπομπές, ριάλιτι σόου, και ούτω καθεξής.

Προσωπικά επειδή παρατήρησα τις τελευταίες δύο μέρες τη μεγαλειώδη επίθεση που δέχεται από αρκετούς δημοσιογράφους αυτό το τηλεοπτικό προϊόν, είπα να καθίσω να δω περί τίνος πρόκειται, και τι στο καλό είναι αυτό το The Game of Love για να σχηματίσω μία άποψη περί του ζητήματος.

Τελικά διαπίστωσα πως όντως είναι ένα άθλιο υλικό που σερβίρεται στο κοινό για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης του ΑΝΤ1, αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός πως αυτοί που τον κατηγορούν δεν απέχουν πολύ από την ποιότητα του πολιτισμού που παράγουν.

Τα νούμερα τηλεθέασης του The Game of Love.

Ωστόσο για να είμαστε αντικειμενικοί, ο μόνος παράγοντας για να αποδειχθεί αν ένα τηλεοπτικό προϊόν είναι επιτυχημένο, έγκειται σχεδόν αποκλειστικά στα τηλεοπτικά νούμερα, αφού αν το αγκαλιάσει ο κόσμος, τα υπόλοιπα οαπλά θα είναι ιστορία.

Μην ξεχνάμε πως σχεδόν για μία δεκαετία μας έχουν φλομώσει στις Τουρκικές τηλεοπτικές σειρές των υποτιθέμενων φίλων Τούρκων, που δεν χάνουν ευκαιρία να δείχνουν συνεχώς την αγάπη τους προς την Ελλάδα. Και μάλιστα ετοιμάζονται νέες τουρκικές παραγωγές που θα δείξουν στο λαό πως κατατρόπωσαν τους Έλληνες το 1921.

Επίσης οι κουτσομπολίστικες εκπομπές, για ένα περίεργο λόγο θεωρούνται ως κάτι φυσιολογικό που πρέπει να υπάρχει απαραίτητα στα τηλεοπτικά προγράμματα για την ψυχαγωγία του κοσμάκη. Βλέπεις πλέον ό,τι η διασκέδαση των τηλεθεατών συνεπάγεται άμεσα με ένα ελαφρύ περιεχόμενο που επικεντρώνεται στις ερωτικές σχέσεις του κάθε τραγουδιστή, ηθοποιού ή οποιασδήποτε άλλης δημοσιότητας, για να ξεχαστεί από τα προβλήματα της καθημερινότητας και να αποκτήσει νόημα η ζωή του.

Κάπως έτσι έφτασα στο σημείο να μην παρακολουθώ τηλεόραση, γιατί η συμμορία των τηλεοπτικών καναλιών βάλθηκε να μας καταντήσει φυτά. Για να περιγράψω με λίγες λέξεις την κατάσταση που επικρατεί στο σημερινό τηλεοπτικό τοπίο θα δανειστώ μία φράση από μία ατάκα του Ντίνου ηλιόπουλου που λέει στην ταινία «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» και έχει ως εξής: Γιατί να είναι τρελός αυτός που διαφωνεί με τους πολλούς, και να μην είναι τρελοί αυτοί που διαφωνούν με τον έναν.

Το πρόβλημα των περισσότερων δημοσιογράφων που εργάζονται στις ψυχαγωγικές εκπομπές, οι οποίοι επικρίνουν δριμύτατα το The Game of Love είναι η υποκουλτούρα που παράγεται και τους χαλάει τη μόστρα, αλλά οι ίδιοι έχουν φροντίσει εκ των προτέρων να διοχετεύσουν στην ελληνική τηλεόραση ότι καλύτερο υπάρχει από ηθικά πρότυπα στην κοινωνίας μας και μας τα θυμίζουν κάθε λίγο και λιγάκι.

Αγαπητοί μου φίλοι, μετά από τόσα μνημόνια που έχουμε υποστεί σαν χώρα είναι λογικό να έχει κλονιστεί η κρίση του ταλαιπωρημένου κόσμου που κατοικεί σε αυτή την Ελλάδα, και κατά συνέπεια να μην μπορεί να διακρίνει το καλό, από το κακό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας