ΑρχικήΟικονομίαΤο Amazon Business θα ξεκινήσει αρχικά σε ΗΠΑ και Γερμανία

Το Amazon Business θα ξεκινήσει αρχικά σε ΗΠΑ και Γερμανία

Το Amazon Business θα ξεκινήσει αρχικά σε ΗΠΑ και Γερμανία.

Οι χρήστες του Amazon Business θα είναι σύντομα σε θέση να επωφεληθούν από τα δωρεάν έξοδα αποστολής, με τρόπο παρόμοιο όπως με εκείνο που κάνουν οι πελάτες του Prime για να παραγγείλουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων απευθείας στην τοποθεσία που επιθυμούν.

Το 2015, η εταιρεία ξεκίνησε την αγορά B2B της Amazon Business, η οποία περιελάμβανε μια σειρά επιχειρηματικών ειδικών προνομίων, όπως η αγορά αναλυτικών στοιχείων, η χονδρική τιμολόγηση και η δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49 δολαρίων.

Μόνο το πρώτο έτος της, το πρόγραμμα κατάφερε να αποκομίσει κέρδη πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε πωλήσεις και τώρα η εταιρεία προσπαθεί να επεκτείνει αυτή την επιτυχία προσφέροντας ετήσιες συνδρομές στις ΗΠΑ και τη Γερμανία, οι οποίες παρέχουν στους χρήστες δωρεάν ημερήσια αποστολή σε επιλέξιμα αντικείμενα.

Τα ετήσια μέλη του Amazon Business Prime Shipping θα διατίθενται σε επίπεδα με υποστήριξη για 10 χρήστες στα $ 499, για 100 χρήστες στα $ 1.299 και πάνω από 100 χρήστες για 10.099. Η επιμήκυνση των τιμών θα επιτρέψει σε νεοσύστατες επιχειρήσεις, ακόμη και σε μεγάλους οργανισμούς να χρησιμοποιούν το ενημερωμένο επιχειρηματικό πρόγραμμα της εταιρείας για να παραγγέλνουν και να λαμβάνουν τα στοιχεία που χρειάζονται γρήγορα και εύκολα.

Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Amazon Business, Prentis Wilson, τόνισε τα οφέλη του νέου ετήσιου προγράμματος ένταξής των χρηστών, λέγοντας:

“Το Business Prime Shipping δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις με πολλαπλούς χρήστες να απλοποιούν περαιτέρω τις διαδικασίες προμηθειών τους και να βασίζονται ολοένα και περισσότερο στην παροχή υπηρεσιών από το Amazon Business. Οι πελάτες μπορούν τώρα να αποκτήσουν απεριόριστη γρήγορη παράδοση στον οργανισμό, επιχείρηση ή εταιρεία σε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων, διατηρώντας ταυτόχρονα αυξημένη προβολή στις επιχειρηματικές αγορές τους” .

Το Amazon Business ήταν η ενέργεια της εταιρίας να εισέλθει στο τμήμα πωλήσεων B2B, μετά το επιτυχημένο βήμα της χονδρικής πώλησης του Amazon Supply.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166