Το Amazon Luna παρέχει πρόωρη πρόσβαση μόνο για προσκεκλημένους παίκτες

Το Amazon Luna παρέχει πρόωρη πρόσβαση μόνο για προσκεκλημένους παίκτες

Η υπηρεσία cloud gaming της Amazon που ονομάζεται Luna είναι τώρα διαθέσιμη σε επιλεγμένους παίκτες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Η εταιρεία έθεσε σε δοκιμαστική λειτουργία σήμερα την πλατφόρμα, παρέχοντας πρόωρη πρόσβαση σε παίκτες που θέλουν να τη δοκιμάσουν. Μπορείτε να ζητήσετε να συμμετάσχετε σε αυτήν την περίοδο beta στον ιστότοπο της εταιρείας . Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, μπορείτε να πληρώνετε 6 δολάρια ανά μήνα για να εγγραφείτε στο Luna + Game Channel που ξεκινά με μια βιβλιοθήκη 50 παιχνιδιών.

Σε μία ανάρτηση στο επίσημο ιστολόγιο της εταιρείας, ο Marc Whitten από την Amazon εξήγησε ότι το Luna πρόκειται να προσκαλέσει μονάχα ένα μικρό μερίδιο από τους εκατοντάδες χιλιάδες παίκτες που υπέβαλαν αίτημα για συμμετοχή. Η ιδέα πίσω από αυτήν την κίνηση είναι οι παίκτες να χρησιμοποιήσουν αυτό το beta για να βελτιωθεί το Luna μέσω της ανατροφοδότησης σχολίων έως τελική πλήρη κυκλοφορία του.

Απλώς ξεκινήσαμε τις δοκιμασίες και χρειαζόμαστε streamers και παίκτες όλων των ειδών, για να λάβουμε σχόλια που θα μας βοηθήσουν να κατευθυνθούμε προς το σωστό δρόμο. Θέλουμε να ακούσουμε τι τους αρέσει ή τι δεν τους αρέσει και τι θέλουν να δουν να χτίζουμε. Αν κάνουμε κάτι σπουδαίο, τότε πείτε το μας. Εάν λείπει επίσης κάποιο σημαντικό στοιχείο, θέλουμε να το ξέρουμε και αυτό.

Ως μέρος της πρώιμης πρόσβασης, τα παιχνίδια της Ubisoft στο Luna δεν είναι ακόμα διαθέσιμα. Η Amazon λέει ότι θα έρθουν σύντομα, και θα περιλαμβάνουν το Assassin’s Creed: Valhalla. Το κανάλι Ubisoft στο Luna θα προσθέσει και τα άλλα παιχνίδια της εταιρείας την ίδια μέρα που ξεκινούν και σε άλλες πλατφόρμες.

Οι συμμετέχοντες στο Beta μπορούν επίσης να αγοράσουν το Luna Controller αξίας 50 δολαρίων, το οποίο η Amazon σχεδίασε να λειτουργεί ειδικά για gaming cloud. Όπως και το gamepad της Stadia, το Luna Controller συνδέεται με Wi-Fi, ώστε να μπορεί να συνδέεται απευθείας με τους διακομιστές του Amazon.

Ενώ η Amazon διεξάγει δοκιμές για να αποδείξει ότι η τεχνολογία της Luna είναι λειτουργική, μπορεί να καταλήξει να αποδείξει ότι λίγοι παίκτες ενδιαφέρονται για το cloud. Δεν πρέπει να αγνοούμε το γεγονός πως σύντομα θα κυκλοφορήσουν στο εμπόριο οι κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών επόμενης γενιάς, το PlayStation 5 και το Xbox Series X, κάτι που σημαίνει πως ο ανταγωνισμός θα φτάσει στο έπακρο και ενδεχομένως να ευνοήσει τους παίκτες, ίσως λόγω χαμηλότερων τιμών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας