Το ESPN+ ξεπέρασε τους 2 εκατ. συνδρομητές σε λιγότερο από ένα χρόνο

Το ESPN+ ξεπέρασε τους 2 εκατ. συνδρομητές σε λιγότερο από ένα χρόνο

Το ESPN+, η αυτόνομη τηλεοπτική συνδρομητική υπηρεσία της Disney που προορίζεται για τους λάτρεις των αθλημάτων, ξεπέρασε πλέον τους δύο εκατομμύρια συνδρομητές και συνεχίζει ακάθεκτα για ακόμη πιο σπουδαία πράγματα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Disney, ο Bob Iger, ανέλαβε την πρωτοβουλία να ανακοινώσει ο ίδιος αυτό το χαρμόσυνο νέο για την εταιρεία, προφανώς για να τονίσει την ραγδαία αναπτυξιακή πορεία που γνωρίζει η συγκεκριμένη πλατφόρμα, κάτω από την διεύθυνση του. Επίσης η αύξηση των συνδρομητών μεταφράζεται και σε περαιτέρω κέρδη για την εταιρεία

Το ESPN+ ξεκίνησε να λειτουργεί για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2018, προσφέροντας μηνιαία συνδρομή της τάξεως των 4,99 δολαρίων, ενώ η ετήσια συνδρομή κοστίζει 49,99 δολάρια. Η υπηρεσία προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό αγώνες από τα εξής πρωταθλήματα: MLB, NHL και MLS, το Grand Slam του τένις, τους σημαντικότερους αγώνες της Πυγμαχίας, το PGA Tour του γκολφ, αγώνες από τα κολλέγια, το ράγκμπι, το κρίκετ, Επίσης παρέχει στους συνδρομητές την δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλες τις ταινίες του ESPN και άλλα πολλά.

Επίσης, το ESPN + παράγει δικό του πρωτότυπο περιεχόμενο, και μάλιστα σε ορισμένες από τις εκπομπές του παρουσιαστές είναι σπουδαία ονόματα του αθλητισμού. Κατά τους πρώτους πέντε μήνες της, η συγκεκριμένη συνδρομητική υπηρεσία κατάφερε να ξεπεράσει τους 1 εκατομμύριο συνδρομητές, ένα πραγματικά σπουδαίο επίτευγμα αν αναλογιστεί κανείς πως το περιεχόμενο του ευθύνεται σε περιορισμένο κοινό που ενδιαφέρεται μόνο για τους αθλητικούς αγώνες.

Η εταιρεία ισχυρίζεται και επιμένει πως το ESPN + έχει ως στόχο να συμπληρώσει το παραδοσιακό κανάλι του ESPN. Ωστόσο αξίζει να σημειώσουμε πως ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος σε αυτό τον τομέα, και τα συμβόλαια για τα αποκλειστικά δικαιώματα προβολής των αγώνων είναι πανάκριβα και ανέρχονται σε δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως, για παράδειγμα η προσθήκη των αγώνων του UFC κόστισε 1.5 δισεκατομμύρια δολάρια μόνο για ένα χρόνο.

Για όσους δεν γνωρίζουν, παρόλο που το ESPN είναι μία Αμερικανική εταιρεία με έδρα Μπρίστολ του Κονέκτικατ, μεταδίδεται και σε άλλες χώρες με ιδιαίτερη επιτυχία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας