Το Facebook θα αρχίσει να δέχεται ξανά διαφημίσεις για τα κρυπτονομίσματα

Το Facebook θα αρχίσει να δέχεται ξανά διαφημίσεις για τα κρυπτονομίσματα

Το Facebook θα αρχίσει να δέχεται ξανά διαφημίσεις για τα κρυπτονομίσματα, αλλά μόνο από αξιόπιστους και εγκεκριμένους διαφημιζόμενους.

Τον Ιανουάριο, το Facebook ανακοίνωσε ότι πλέον θα απαγορεύει τις διαφημίσεις για όλα τα κρυπτονομίσματα, μηδενός εξαιρουμένου, λέγοντας ότι οι επιχειρήσεις που προσφέρουν αυτού του είδους τα ψηφιακά νομίσματα «συσχετίζονταν συχνά με παραπλανητικές και δόλιες διαφημιστικές πρακτικές». Ωστόσο τώρα το Facebook φαίνεται ότι αναθεωρεί τη συγκεκριμένη άποψη, κάνοντας στροφή 180 μοιρών.

Ξεκινώντας από σήμερα, το Facebook θα επιτρέψει τώρα ορισμένες διαφημίσεις που προωθούν τα κρυπτονομίσματα και το περιεχόμενο που σχετίζεται με αυτά. Οι διαφημιζόμενοι πρέπει πρώτα να υποβάλουν αίτηση στην πλατφόρμα, όπου θα πρέπει να δώσουν έναν σύνδεσμο στον τομέα του ιστότοπου τους και να παράσχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή τους, τις κανονιστικές άδειες που κατέχουν και κατά πόσον η εταιρεία τους είναι εισηγμένη σε οποιοδήποτε χρηματιστήριο.

Οι διαφημιζόμενοι πρέπει επίσης να συμφωνούν με τις διατάξεις που ορίζονται στους όρους και τις προϋποθέσεις του “Cryptocurrency Ads Addendum” που έχει θεσπίσει ο γίγαντας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η προσθήκη δηλώνει ότι “η επιλεξιμότητά σας για την προβολή διαφημίσεων αναφορικά με τα κρυπτονομισματα μπορεί να υπόκειται σε τέτοιους όρους και περιορισμούς που έχει καθορίσει το Facebook και μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή με ή χωρίς ειδοποιήσεις, και ζητά από τις εταιρείες να δώσουν αμέσως στο Facebook να επιδείξουν την ανάλογη συνεργασία και βοήθεια σε περίπτωση οποιασδήποτε ρυθμιστικής έρευνας ή νομικής ενέργειας.

Σε μια ανάρτηση ιστολογίου, ο διευθυντής διαχείρισης προϊόντων του Facebook, ο Rob Leathern, υπογράμμισε ότι όταν το Facebook ανακοίνωσε αρχικά την απαγόρευση διαφήμισης των κρυπτονομισμάτων τον Ιανουάριο, για την εξάλειψη των παραπλανητικών πρακτικών διαφήμισης που στην ουσία είναι ενάντια σε πολλά ηθικά ζητήματα.

Η αναθεωρημένη στάση του Facebook σχετικά με τις διαφημίσεις δεν είναι καθόλου τυχαία αφού αλλάζει τελείως φιλοσοφία αναφορικά με αυτό το ζήτημα, Τον περασμένο Απρίλιο, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει να επαληθεύει την ταυτότητα των διαχειριστών μεγάλων σελίδων και εκείνων που θέλουν να προβάλλουν πολιτικές διαφημίσεις, απαιτώντας τους να στείλουν ένα αντίγραφο του δελτίου ταυτότητάς τους και να επαληθεύσουν την ταχυδρομική τους διεύθυνση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας