ΑρχικήΨυχαγωγίαGamesΤο Forza Horizon 5 μας έδειξε τελικά τις πίστες των Hot Wheels

Το Forza Horizon 5 μας έδειξε τελικά τις πίστες των Hot Wheels

Από τότε που η Playground Games ανακοίνωσε τα σχέδια της για την πρώτη επέκταση του Forza Horizon 5, που επί της ουσίας πρόκειται για την επιστροφή του franchise Hot Wheels σε τούτο το παιχνίδι, οι παίκτες εύλογα αναρωτήθηκαν πως θα μπορούσε να γίνει η συνύπαρξη αυτών των δύο στο συγκεκριμένο βιντεοπαιχνίδι που λαμβάνει χώρα στο Μεξικό, δίχως να μοιάζει παρωδία. Και αυτός ο προβληματισμός προκύπτει από το γεγονός, ότι ο πέμπτος τίτλος της σειράς Forza διαδραματίζεται στο Μεξικό, επομένως θα ήταν λίγο περίεργο έως αφύσικο να υπάρχουν πίστες Hot Wheels γύρω από την πόλη Guanajuato. Η Playground αποκάλυψε τώρα τον χάρτη για το DLC, επιβεβαιώνοντας ότι οι παίκτες θα μεταφερθούν από το Μεξικό σε ένα ελαφρώς διαφορετικό και πιο υπέροχο μέρος.

Είναι ακριβώς όπως πολλοί από εσάς φανταστήκατε: η επέκταση βρίσκεται στον ουρανό. Ο χάρτης που αποκάλυψε η Playground δείχνει, στην πραγματικότητα, μια τεράστια κατασκευή να αιωρείται στον αέρα, ενώ τα σύννεφα φαίνονται να βρίσκονται κάτω από την πίστα. Αν και το Forza Horizon 5 είναι περήφανο για τους αγώνες δρόμου που βρίσκονται στο Μεξικό, εντούτοις το DLC με θέμα τα Hot Wheels φαίνεται ότι θα είναι ένα εντελώς ξεχωριστό κομμάτι από το κύριο παιχνίδι.

Η πιο εντυπωσιακή πτυχή του χάρτη Hot Wheels, εκτός από την αιώρησή του στον αέρα, είναι η διαίρεση σε τρία διαφορετικά πλωτά νησιά. Καθένα από αυτά φαίνεται να έχει τη δική του ιστορία. Το βόρειο νησί είναι πλούσιο σε χλωρίδα και γενικότερα σε δασώδεις εκτάσεις, ποτάμια και με αφθονία φυλλώματος. Το νοτιοδυτικό νησί είναι βραχώδες, χιονισμένο, και με ένα ενεργό ηφαίστειο. Τέλος, το νοτιοανατολικό νησί είναι μια έρημος με θάμνους και φαράγγια. Μέσα σε αυτά τα περιβάλλοντα, το Forza Horizon 5 παρουσιάζει τα κλασικά μπλε και πορτοκαλί οχήματα των Hot Wheels.

Το Hot Wheels DLC θα κυκλοφορήσει επίσημα για το Forza Horizon 5 στις 19 Ιουλίου 2022. Μπορείτε να το αγοράσετε μεμονωμένα για 19,99 ευρώ, μέσω του πακέτου επέκτασης του τίτλου που αναπτύχθηκε από την Playground Games για 34,99 ευρώ ή ως μέρος της Premium Έκδοσης για 79,99 ευρώ. Επιπλέον, οι θαυμαστές έχουν πλέον την ευκαιρία να παίξουν τη μεταγλώττιση στα ελληνικά χάρη στην τελευταία ενημέρωση του τίτλου.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166