Το Google One γιορτάζει τις 100 εκατομμύρια λήψεις στο Play Store

Το Google One γιορτάζει τις 100 εκατομμύρια λήψεις στο Play Store

Το Google One γιορτάζει τις 100 εκατομμύρια λήψεις στο Play Store, ένα σημαντικό ορόσημο για τουλάχιστον δύο λόγους: Πρώτα από όλα η Google δεν «ανάγκασε» την εγκατάσταση σε συσκευές Android, και δεύτερον (ή ίσως το πιο σημαντικό) επειδή είναι μια υπηρεσία που διατίθεται επί πληρωμή.

Το Google One είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που απευθύνεται σε όσους χρειάζονται περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στον Λογαριασμό τους στη Google. Είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από το 2018, προσφέρει πολλές επιλογές και ένα μεγάλο εύρος διαφορετικό τιμών που ξεκινούν από τα 1,99 ευρώ και ανεβαίνει ανάλογα με τις ανάγκες αποθήκευσης που χρειάζεστε. Παρακάτω ακολουθεί μια σύντομη περίληψη των τιμών για τη χώρα μας:

  • έως 100 GB, 1,99 € το μήνα ή 19,99 το έτος
  • έως 200 GB για 2,99 € το μήνα ή 29,99 το έτος
  • έως 2 TB για 9,99 € το μήνα ή 99,99 το έτος
  • έως 10 TB για 99,99 € το μήνα
  • έως 20 TB για 199,99 € το μήνα
  • έως 30 TB για 299,99 € το μήνα

Εκτός από τον αποθηκευτικό χώρο, η συνδρομή Google One προσφέρει και άλλα ενδιαφέροντα οφέλη που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα, όπως υποστήριξη για Premium προϊόντα και υπηρεσίες της Google, κοινή χρήση του λογαριασμού Google One με πέντε μέλη της οικογένειας και δυνατότητα μεταφοράς και συγκέντρωσης πιστώσεων στο Play Store.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, η Google πρόσφατα συμπεριέλαβε και VPN (επί του παρόντος, μόνο στις ΗΠΑ προσφέροντας το από τη συνδρομή των 2 TB και άνω) και επιτρέπει σε έναν συνδρομητή να δοκιμάσει το Stadia Pro δωρεάν για 3 μήνες.

Βέβαια για να λέμε όλες τις αλήθειες, υπάρχουν πραγματικά εκατοντάδες παρόμοιες υπηρεσίες σε ολόκληρο το διαδίκτυο, όπως της Microsoft, της Apple, του Amazon κ.λπ, που και αυτές με τη σειρά τους παρέχουν αξιόλογα οφέλη στον εκάστοτε χρήστη που τα προτιμά. Ωστόσο, σε τούτο τον τομέα, το Google one είναι ένα σκαλί παραπάνω σε δυνατότητες από τις ανταγωνιστικές υπηρεσίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και οι υπόλοιπες εταιρείες δεν θα αναβαθμίσουν τα συνδρομητικά πακέτα τους, κάποια στιγμή στο απώτερο μέλλον, ούτως ώστε να τα καταστήσουν ελκυστικά στο ευρύ κοινό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας