ΑρχικήΕφαρμογέςΗ εφαρμογή evway ανανεώνεται

Η εφαρμογή evway ανανεώνεται

Η εφαρμογή evway σας επιτρέπει να επαναφορτίσετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο σε πάνω από 190.000 σημεία σε όλη την Ευρώπη και σήμερα ανανεώνεται πλήρως για να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τα ταξίδια και τις επαναφορτίσεις. Η νέα εφαρμογή κυκλοφορεί για συσκευές Android και iOS.

Υπάρχουν πολλές καινοτομίες που εισήχθησαν πέρα ​​από το ολικό γραφικό makeover που καθιστά την εφαρμογή πιο εύχρηστη και λειτουργική, μία συνισταμένη που ήταν απαίτηση αρκετών χρηστών που τη χρησιμοποιούσαν. Οι κύριες αλλαγές που διεξήχθησαν αφορούν την περιοχή προφίλ, τους χάρτες, τα φίλτρα και τα εργαλεία ταξιδιού. Και προσωπικά πιστεύω πως η προγραμματίστρια εταιρεία έκανε εξαιρετική δουλειά με αυτήν την απροσδόκητη ανανέωση της διεπαφής του χρήστη και των πιο ισχυρών χαρακτηριστικών που προστέθηκαν.

Προφίλ

Οι συνδρομητές θα μπορούν πλέον να προσθέτουν πολλαπλούς λογαριασμούς στην εφαρμογή evway, όπως και διαφορετικών τύπων (Ιδιωτικός, Επαγγελματικός και Εταιρικός). Για να πληρώσετε στους σταθμούς φόρτισης για να γεμίσετε τις μπαταρίες του ηλεκτρικού αυτοκινήτου, θα είναι πλέον εφικτή και η πληρωμή μέσω PayPal. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα που εμποδίζει τους χρήστες να βρεθούν με αρνητική πίστωση στο λογαριασμό τους, κάτι που προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας για τον καταναλωτή που δεν επιθυμεί να βρεθεί κατά λάθος χρεωμένος λόγω αμέλειας.

Χάρτες

Όσον αφορά τα νέα για τους Χάρτες, οι διαλειτουργικοί δημόσιοι σταθμοί φόρτισης αναγνωρίζονται από εικονίδια με διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε με βάση την τροφοδοσία που παρέχουν. Οι σταθμοί στους συνεργάτες του evway (ξενοδοχεία, εστιατόρια, εμπορικά κέντρα και άλλα) επισημαίνονται με χρώματα διαφορετικά από το μπλε.

Ταξιδιωτικά εργαλεία

Τα ταξιδιωτικά εργαλεία βελτιώθηκαν σίγουρα προς το καλύτερο. Απλώς εισαγάγετε το σημείο εκκίνησης και τον προορισμό για να δείτε τη διαδρομή και τους σταθμούς φόρτισης κατά μήκος της διαδρομής, καθώς και τη διάρκεια και το μήκος της διαδρομής που επιθυμείτε να διανύσετε. Θα είναι επίσης δυνατό να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις που ενημερώνουν εάν ένα σημείο φόρτισης είναι κατειλημμένο ή απελευθερωμένο. Τέλος, η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε οριζόντια λειτουργία περιστρέφοντας απλά το smartphone.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166