Το Google One σχεδιάζει σύντομα να επεκταθεί σε όλες τις χώρες του κόσμου

Το Google One σχεδιάζει σύντομα να επεκταθεί σε όλες τις χώρες του κόσμου

Το Google One σχεδιάζει σύντομα να επεκταθεί σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Μέχρι τώρα, μόνο οι πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής που βρίσκονταν σε κάποιο πληρωμένο πρόγραμμα στο Google Drive έχουν αναβαθμιστεί στο Google One, αλλά σήμερα η εταιρεία ανακοίνωσε πως ανοίγει αυτές τις νέες συνδρομές στον οποιονδήποτε. Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να καταστήσει τα συγκεκριμένα συνδρομητικά πακέτα της νέας υπηρεσίας σε περισσότερες χώρες κατά τις επόμενες εβδομάδες.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το νέο Google One αναπτύχθηκε και κυκλοφόρησε το Μάιο ως αντικατάσταση των υφιστάμενων αναβαθμίσεων αποθηκευτικού χώρου στο Google Drive.

Ανέκαθεν, οι λογαριασμοί στο Google είχαν δωρεάν αποθηκευτικό χώρο 15 gigabytes (GB), το οποίο απευθύνεται σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Google, όπως αποθήκευση αρχείων, Gmail, Google Photos και Google Docs. Για όσους χρειάζονταν περισσότερα, μπορούσαν να πληρώσουν 1,99 δολάρια το μήνα για αποθήκευση 100 GB, 9,99 δολάρια για 1 terabyte (TB), 19,99 δολάρια για 2 TB, 99,99 δολάρια για 10 TB, 199,99 δολάρια για 20 TB ή 299,99 δολάρια για 30 TB.

Με το Google One, η Google συνεχίζει διατηρεί το ελεύθερο ανώτατο όριο αποθήκευσης των 15 GB, αλλά τώρα προσθέτει μια νέα βαθμίδα των 200 GB που θα κοστίζει 2,99 δολάρια το μήνα, και ένα νέο σχέδιο 2 TB για 9,99 δολάρια το μήνα. Από δω και στο εξής δεν θα υπάρχει πλέον το πακέτο του 1 TB, αλλά όσοι πληρώνουν ήδη γι ‘αυτό θα αναβαθμιστούν αυτόματα στο συνδρομητικό πακέτο των 2 TB, χωρίς κάποιο επιπρόσθετο κόστος. Όλα τα μεγαλύτερα συνδρομητικά πακέτα θα παραμείνουν ως έχουν (άθικτα).

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι το Google One, εκτός από τα νέα επίπεδα τιμολόγησης, ως μέρος των νέων πακέτων, θα προσφέρει επίσης τη δυνατότητα στους πελάτες να απευθύνουν οποιαδήποτε ερώτηση έχουν στο εξειδικευμένο προσωπικό που ονομάζονται Google experts μέσω της αποκλειστικής εφαρμογής Google One για κινητά. Το σκεπτικό πίσω από αυτήν την ενέργεια είναι ότι εάν χρειαστεί να κάνετε αναβάθμιση σε ένα νέο συνδρομητικό πακέτο αποθήκευσης, πιθανόν θα χρησιμοποιήσετε πολλά προϊόντα της Google, και λογικά ίσως να γεννηθούν απορίες σε ορισμένα άτομα, οπότε μέσω αυτού του τμήματος θα υπάρξουν άμεσες απαντήσεις προς τους ενδιαφερόμενους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας