Το Google Pay επεκτείνεται τώρα και στα εισιτήρια εκδηλώσεων και στις κάρτες επιβίβασης

Το Google Pay επεκτείνεται τώρα και στα εισιτήρια εκδηλώσεων και στις κάρτες επιβίβασης

Το Google Pay επεκτείνεται τώρα και στα εισιτήρια εκδηλώσεων και στις κάρτες επιβίβασης.

Η Google αποκάλυψε μερικά νέα εργαλεία και λειτουργίες του Google Pay, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης τόσο για εισιτήρια εκδηλώσεων και διαφόρων γεγονότων, όσο και για κάρτες επιβίβασης.

Η συγκεκριμένη πληροφορία ανακοινώθηκε στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών I/O 2018 στο Mountain View της Καλιφόρνια.

Η Google ανακοίνωσε τον Ιανουάριο πως θα συγχωνεύσει το Android Pay και το Google Wallet κάτω από τη νέα επωνυμία Google Pay, κάτι που συνέβη τελικά τον Φεβρουάριο του 2018, προφανώς διότι το προηγούμενο καθεστώς προκαλούσε σύγχυση στους χρήστες με τα τόσα πολλά ηλεκτρονικά πορτοφόλια.

Την περασμένη εβδομάδα, το Google Pay επεκτάθηκε και σε άλλα προγράμματα περιήγησης, όπως και στο λειτουργικό σύστημα iOS. Όσον αφορά το iOS, οι χρήστες κινητής τηλεφωνίας της Apple μπορούν τώρα να χρησιμοποιούν το Google Pay για να στέλνουν και να ζητούν χρήματα, να διαχειρίζονται τις πληροφορίες πληρωμής που συνδέονται με τους λογαριασμούς τους Google και να βλέπουν το ιστορικό συναλλαγών τους.

Για να καταλάβετε επακριβώς ποιες θα είναι οι καινούργιες λειτουργίες του Google Pay θα σας παραθέσω μερικά παραδείγματα παρακάτω. Για παράδειγμα, η Southwest Airlines πρόσθεσε τη δυνατότητα αγοράς καρτών επιβίβασης στα αεροπλάνα της στην εφαρμογή Google Pay στο Android. Επίσης αρκετές εταιρείες από πολλούς κλάδους εισήλθαν στο νέο σύστημα πληρωμών της Google- συμπεριλαμβανομένων των ταξιδιών, της φιλοξενίας και της ψυχαγωγίας – επιπλέον οι εταιρείες θα μπορούν να προσφέρουν έκπτωση στους πελάτες μέσω του κινητού πορτοφολιού σε συσκευές Android.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας