Το Google Pay φέρνει όλες τις πλατφόρμες πληρωμών της Google κάτω από μία στέγη

Το Google Pay φέρνει όλες τις πλατφόρμες πληρωμών της Google κάτω από μία στέγη

Το Google Pay φέρνει όλες τις πλατφόρμες πληρωμών της Google κάτω από μία στέγη.

Η Google απλοποιεί τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες πραγματοποιούν ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου, που συνήθως χρησιμοποιούν μία από τις πολλές υπηρεσίες της.

Η Google, είναι γνωστό ότι διαθέτει μια πληθώρα εφαρμογών που κάνουν όλες σχεδόν το ίδιο πράγμα, οπότε Αποφάσισε να μετατρέψει αυτή την κατάσταση ξεκινώντας την υπηρεσία Google Pay, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο CES 2018.

Το Google Pay φιλοδοξεί ουσιαστικά να φέρει όλες τις πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου σε ένα μέρος- ενοποιώντας το Android Pay και το Google Wallet.

«Με το Google Pay, θα είναι πιο εύκολο για εσάς να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία πληρωμής που έχετε αποθηκεύσει στο Λογαριασμό σας στην Google, ώστε να μπορείτε να επιταχύνετε την πληρωμή με σιγουριά», ανέφερε ο εκπρόσωπος της Google. «Τις επόμενες εβδομάδες, θα δείτε το Google Pay online, στο διαδικτυακό μας κατάστημα και σε όλα τα προϊόντα της Google, καθώς, θα μπορείτε να στέλνετε χρήματα και σε φίλους»

Ενώ το Android Pay είναι μια εφαρμογή καθαρά για πληρωμές στην Google, το Google Wallet λειτουργεί και ως πορτοφόλι. Με το Google Pay τόσο το Android Pay όσο και το Google Wallet θα μεταφερθούν κάτω από μία στέγη, απλοποιώντας τα πράγματα και κάνοντας τις πληρωμές πολύ πιο βολικές. Το πιο σημαντικό είναι πως το Google Pay (ελπίζουμε) θα καταστήσει τις πληρωμές για κινητά λιγότερο συγκεχυμένες τις επόμενες ημέρες.

Την επόμενη φορά που κάνετε μια αγορά στην Google ή σε οποιονδήποτε από τους συνεργάτες της – Airbnb, Dice, Fandango, HungryHouse, Instacart και άλλες υπηρεσίες – θα δείτε το Google Pay ως διαθέσιμη επιλογή πληρωμής. Επιπλέον, επειδή όλες οι λεπτομέρειες σας θα συγχρονιστούν φυσικά με τον λογαριασμό σας στη Google, δεν θα ανησυχείτε για το ποια πληροφορία μεταφέρεται εκεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας