Το Samsung Notebook 7 Spin έρχεται με περιστρεφόμενη οθόνη αφής 360 μοιρών

Το Samsung Notebook 7 Spin έρχεται με περιστρεφόμενη οθόνη αφής 360 μοιρών

Το Samsung Notebook 7 Spin έρχεται με περιστρεφόμενη οθόνη αφής 360 μοιρών και με υποστήριξη γραφίδας.

Η Samsung έχει αναβαθμίσει τη σειρά προσιτών και φορητών υπολογιστών του 2018 με το Notebook 7 Spin το οποίο θα φέρει περισσότερη ισχύ, κομψότερο σχεδιασμό και υποστήριξη γραφίδας. Αυτό το ευχάριστο νέο ανακοινώθηκε στο CES 2018,

Επιπλέον το νέο Notebook 7 Spin 2018 της Samsung έρχεται με μια περιστρεφόμενη οθόνη αφής 360 μοιρών και αν επιθυμεί ο καταναλωτής, θα μπορεί να αγοράσει ξεχωριστά το Active Pen stylus. Σύμφωνα με τη Samsung, η μπαταρία θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια για να προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία στους χρήστες καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Όπως και η πρώτη γενιά Notebook 7 Spin, ο νέος φορητός υπολογιστής θα προσφέρει επίσης μια αποσπώμενη και περιστρεφόμενη οθόνη 360 μοιρών, η οποία στην πραγματικότητα θα μπορεί να λειτουργεί ως tablet και ως παραδοσιακός υπολογιστής, ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη.

Εν τω μεταξύ η προστιθέμενη γραφίδα Active Pen stylus , θα σας επιτρέπει να δημιουργείτε εκλεπτυσμένα σκίτσα ή να κρατάτε σημειώσεις εν κινήσει. Επιπλέον, η Samsung έχει προσθέσει έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο Notebook 7 Spin, το οποίο υποστηρίζει Windows Hello για γρήγορες και ασφαλείς συνδέσεις. Επιπλέον, σας βοηθά να καταγράφετε φωνητικές σημειώσεις, όταν αυτό καταστεί αναγκαίο.

«Οι πελάτες μας ήθελαν μια λειτουργική και διαισθητική συσκευή που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα από τα αγαπημένα τους χαρακτηριστικά και αυτό είναι το αποτέλεσμα που που μπορεί να συναντήσει κάποιος στο Notebook 7 Spin (2018)», δήλωσε ο YoungGyoo Choi, αντιπρόεδρος της PC Business Team, Mobile Communications στην Samsung Electronics «Αυτή η συσκευή ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σημερινού ψηφιακού τρόπου ζωής, συνδυάζοντας την εργασία και το παιχνίδι με μια έξυπνη, απρόσκοπτη και εξατομικευμένη εμπειρία που συνδέει τους χρήστες με τις άλλες συσκευές τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας