ΑρχικήΕφαρμογέςΤο Google Photos διευκολύνει την κοινή χρήση βίντεο για αργές συνδέσεις

Το Google Photos διευκολύνει την κοινή χρήση βίντεο για αργές συνδέσεις

Το Google Photos διευκολύνει την κοινή χρήση βίντεο για αργές συνδέσεις.

Με την προεγκατάσταση του Google Photos σε μια σειρά συσκευών Android, δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι η εφαρμογή έχει συγκεντρώσει 500 εκατομμύρια χρήστες.

Ο γίγαντας αναζήτησης έχει ήδη αξιοποιήσει με επιτυχία τη χρήση AI στα βοηθητικά εργαλεία (που ταλαιπωρούσαν τόσο καιρό τον κόσμο) για να μπορείτε να μοιραστείτε περισσότερες εικόνες. Τώρα, είναι πραγματικότητα η εξάλειψη τυχόν φραγμών που θα μπορούσαν να εμποδίσουν την ευχαρίστηση να μοιράζεστε φωτογραφικό περιεχόμενο με τους φίλους σας.

Η τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής βασίζεται σε μια λειτουργία που παρουσιάστηκε νωρίτερα φέτος. Τον Μάρτιο, οι φωτογραφίες άρχισαν να δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας σε εικόνες χαμηλότερης ανάλυσης, όταν ανίχνευαν αδύναμη συνδεσιμότητα, και μετά από λίγους μήνες επιτέλους έδωσαν στις φωτογραφίες ένα high-res bump μέσω Wi-Fi. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσατε να ανεβάσετε και να μοιραστείτε φωτογραφίες ελαφριάς προεπισκόπησης εν κινήσει, χωρίς να ανησυχείτε για την αποτυχία σύνδεσης του διαδικτύου που καταστρέφει την πρόοδό σας.

Σίγουρα οι οπαδοί των βίντεο θα χαρούν να ακούσουν ότι η ίδια λειτουργία είναι τώρα διαθέσιμη και για εγγεγραμμένα κλιπ.

Κάντε λήψη της έκδοσης 3.6 του Google Photos for Android και θα πρέπει να παρατηρήσετε αμέσως την αλλαγή. “Μειώσαμε τον χρόνο αναμονής για την κοινή χρήση βίντεο στο Google Photos φορτώνοντας αντίγραφα χαμηλής ανάλυσης για κοινή χρήση και αργότερα την αντικατάστασή τους με τις εκδόσεις υψηλής ανάλυσης “έχει γραμμένο στην περιγραφή περιγραφή του App στο Play Store. Προς το παρόν, η διασκέδαση περιορίζεται στους χρήστες Android.

Δεν υπάρχει καμία αναφορά στην ακριβή ανάλυση του αντιγράφου χαμηλής ανάλυσης που παράγει η εφαρμογή. Αλλά, θα πρέπει ακόμα να αποδειχθεί ένα όφελος για την κοινή χρήση αρχείων βίντεο (τα οποία τείνουν να είναι μεγάλα), ενώ ταξιδεύετε, ή όταν το εύρος ζώνης σας δεν είναι υψηλό.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166