Το Google Photos έθεσε όριο 10.000 φωτογραφιών στη λειτουργία Live Albums

Το Google Photos έθεσε όριο 10.000 φωτογραφιών στη λειτουργία Live Albums

Η λειτουργία του Google Photos “Live Albums” έχει όριο 10.000 φωτογραφιών, και μάλιστα αυτό το ζήτημα έγινε μεγάλος ντόρος από τους χρήστες που το ανακάλυψαν στο φόρουμ της Google.

Τα Live Albums παρουσιάστηκαν νωρίτερα αυτό το μήνα ως ένας τρόπος για τους χρήστες να προσθέτουν αυτόματα φωτογραφίες σε μια επιλεγμένη ομάδα ή ενός ατόμου σε ένα προσαρμοσμένο άλμπουμ. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε ένα άλμπουμ για να κοιτάξετε τον χαριτωμένο σας σκύλο ή τον σύντροφό σας χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε σε ατελείωτες άλλες διάφορες φωτογραφίες.

Σε πρακτικό επίπεδο, εάν δεν φορτώνεται πολλές φωτογραφίες στο Google Photos και προφανώς δεν θα συσσωρεύονται, το όριο των 10.000 φωτογραφιών δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση μικρό. Όμως αρκετοί χρήστες έχουν την τάση να ανεβάζουν τις φωτογραφίες του τηλεφώνου τους απευθείας στην Google Photos και κατά συνέπεια μέσα σε ένα χρόνο μπορεί να μαζευτούν χιλιάδες φωτογραφίες, επομένως είναι κάπως λογική η διαμαρτυρία των χρηστών.

Ωστόσο, μόλις φτάσετε στο όριο 10.000 φωτογραφιών, θα σας εμφανιστεί μια προειδοποίηση στο Live Albumsσε που θα λέει πως αυτή η λειτουργία βρίσκεται σε παύση, υποδεικνύοντας ότι δεν μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες φωτογραφίες. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι πρόσθετες φωτογραφίες θα φορτώσετε δεν θα προστεθούν στο νέο εξελιγμένο άλμπουμ και απλά θα εμφανίζονται με τον παλιομοδίτικο τρόπο.

Η Google δημιούργησε μια σελίδα στο Κέντρο βοήθειας όπου οι χρήστες μπορούν να στραφούν εκεί για να λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες αναφορικά με το συγκεκριμένο ζήτημα, και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν οποιεσδήποτε δυσλειτουργίες. Ετούτη η σελίδα αναφέρει ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε 10.000 φωτογραφίες ή βίντεο, για συνολικά 20.000 αντικείμενα. Προφανώς είναι ένα βήμα γενναιοδωρίας προς τους χρήστες, αφού πριν, το όριο ήταν μόλις 2.000, και ουσιαστικά απευθυνόταν σε πολύ μικρό κοινό.

Υπενθυμίζεται πώς στο Google Photos υπάρχει όριο στην αποθήκευση φωτογραφιών και μετά ξεκινούν τα συνδρομητικά πακέτα, όπου φυσικά υπάρχει χρέωση, αλλά αδιαμφισβήτητα θεωρείται η καλύτερη υπηρεσία στο είδος της και αξίζει τα λεφτά του, γιατί οι ανταγωνιστές προσφέρουν συνήθως μεγαλύτερη χρέωση και μικρότερη αποθήκευση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας