Το Google Pay μπαίνει σε λειτουργία σταματώντας το Android Pay

Το Google Pay μπαίνει σε λειτουργία σταματώντας το Android Pay

Το Google Pay μπαίνει σε λειτουργία σταματώντας το Android Pay.

Όπως αναφέρθηκε τον περασμένο μήνα, η Google συγχώνευσε όλα τα εργαλεία πληρωμής που διαθέτει, κάτω από την επωνυμία Google Pay και κατά συνέπεια μπαίνουν τίτλοι τέλους στην εφαρμογή Android Pay στο λειτουργικό σύστημα του Android.

Εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει την εφαρμογή Android Pay στη συσκευή σας, τότε δεν θα χρειαστεί να κάνετε τίποτα. Παρόλα αυτά, η εφαρμογή αυτή θα εξακολουθεί να εμφανίζεται ως “Android Pay” στο τηλέφωνό σας, τουλάχιστον για λίγο καιρό, παρά το γεγονός ότι έχει καταργηθεί παντελώς από το κατάστημα εφαρμογών Google Play, και στη θέση της μπήκε το “Google Pay”. Αυτό συμβαίνει διότι η διαδικασία βρίσκεται ακόμη σε μεταβατικό στάδιο και είναι προφανώς ακόμη σε εξέλιξη.

Επιπλέον, η Google δρομολογεί επίσης έναν επανασχεδιασμό της εφαρμογής του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Google Wallet για την αποστολή και την υποβολή αιτήματος χρημάτων από άλλο χρήστη, και πλέον θα ονομάζεται Google Pay Send.

Οι υφιστάμενοι χρήστες μπορούν άμεσα να προβούν σε συναλλαγές χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Google Pay για την αποστολή και την αίτηση χρημάτων, ενώ οι νέοι χρήστες που θέλουν να εγκαταστήσουν την εφαρμογή στο smartphone τους, απλά θα πρέπει να επισκεφτούν το επίσημο κατάστημα εφαρμογών της Google για να κάνουν λήψη της εφαρμογής Google Pay. Επίσης οι υπάρχοντες χρήστες του Android Pay θα ενημερωθούν μέσω ειδοποιήσεων από την εταιρεία στη συσκευή τους κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών για το τι θα επακολουθήσει.

Το Google Pay αντιπροσωπεύει την προσπάθεια της εταιρείας να ενοποιήσει και να απλοποιήσει την υπηρεσία των ψηφιακών πληρωμών της σε όλο το διαδίκτυο και όλα σε e-shop τρίτων και όχι μόνο για τις υπηρεσίες της, όλα αυτά μέσω πληρωμών peer-to-peer.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας