Το Google Tez πρόσθεσε δυνατότητα συνομιλίας στο Paytm και το WhatsApp

Το Google Tez πρόσθεσε δυνατότητα συνομιλίας στο Paytm και το WhatsApp

Το Google Tez πρόσθεσε δυνατότητα συνομιλίας στο Paytm και το WhatsApp.

Η Google πρόσθεσε υποστήριξη συνομιλίας στην υπηρεσία παροχής υπηρεσιών πορτοφολιού Tez. Η υπηρεσία στοχεύει να εισέλθει στο Paytm και το WhatsApp, και σταδιακά να καταστεί διαθέσιμο στα 13,5 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες της.

Η πλατφόρμα του ηλεκτρονικού πορτοφολιού που λειτουργεί στη διεπαφή του UPI, όχι μόνο θα σας επιτρέπει να στέλνετε ή να ζητάτε χρήματα, αλλά και να συνομιλείτε με τις επαφές σας.

Ένας εκπρόσωπος της Google δήλωσε σε ένα δελτίο τύπου, ότι: Έχουμε προσθέσει ένα εύχρηστο χαρακτηριστικό στο Tez που σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα στις επαφές σας σχετικά με τις πληρωμές που πραγματοποιείτε.

Η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες της Tez, καθώς η ανάπτυξη του είναι αργή από τους δημιουργούς της, Ίσως γιατί θέλουν να περάσουν από διάφορες δοκιμές την εφαρμογή πριν κυκλοφορήσουν την τελική έκδοση.

Η επιλογή συζήτησης στην εφαρμογή βρίσκεται δίπλα στο κουμπί Πληρωμή και Αίτηση. Όπως συμβαίνει και στο WhatsApp, μπορείτε επίσης να αποκλείσετε ή να απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε επαφή κρίνεται ακατάλληλη, σύμφωνα πάντα με τα δικά σας δεδομένα.

Η Google ξεκίνησε πέρυσι την εφαρμογή Tez με UPI, με σκοπό να βοηθήσει τη μεταφορά χρημάτων απευθείας από τους τραπεζικούς λογαριασμούς κάποιου, χωρίς να χρειάζεταινα μοιραστεί τα προσωπικά τους στοιχεία. Η εφαρμογή λειτουργεί σε iOS και Android.

Τον τελευταίο καιρό έχει ξεκινήσει ένας πόλεμος μεταξύ των ηλεκτρονικών πορτοφολιών. Οι εταιρείες αναζητούν νέους τρόπους προσέλκυσης χρηστών. Η εφαρμογή συνομιλίας WhatsApp, η οποία έχει σχεδόν 1,5 δισεκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, και ξεκίνησε πρόσφατα την υπηρεσία πληρωμών στην εφαρμογή της με το χαρακτηριστικό WhatsApp Pay, το οποίο χρησιμοποιεί την ενοποιημένη διεπαφή πληρωμής (UPI) για την ολοκλήρωση των πληρωμών, επιτρέποντας στους χρήστες να στέλνουν ή να λαμβάνουν χρήματα μέσω τραπεζικών λογαριασμών που συνδέονται με UPI. Ωστόσο, επί του παρόντος, μόνο κάποιοι επιλεγμένοι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν αυτή τη λειτουργία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας