Νέα ηλεκτρική SUV Porsche Mission E Cross Turismo

Νέα ηλεκτρική SUV Porsche Mission E Cross Turismo

Η νέα ηλεκτρική SUV Porsche Mission E Cross Turismo που θα ταρακουνήσει τα λιμνάζοντα νερά.

Το Mission E Cross Turismo (το οποίο η Porsche αναφέρει ως CUV, ένα όχημα cross service) θα τροφοδοτείται από δύο ηλεκτροκινητήρες. Αυτό που πραγματικά είναι εντυπωσιακό σχετικά με αυτό το αυτοκίνητο, είναι ότι δεν προσπαθεί να μιμηθεί τους ανταγωνιστές του και να ακολουθήσει την πεπατημένη οδό, δηλαδή, δεν δημιούργησε ένα ακόμη παρόμοιο όχημα με τα υπόλοιπα που υπάρχουν στην αγορά.

Η Porsche λέει ότι το CUV θα πιάνει τα 0 έως 100km/h σε λιγότερο από 3,5 δευτερόλεπτα, χάρη στον ισχυρό κινητήρα 600 ίππων (440kW). Εν συγκρίσει, το Tesla Model X φτάνει την ίδια ταχύτητα σε σχεδόν διπλάσιο του χρόνο – 6,2 δευτερόλεπτα. Και σε περίπτωση που δεν είστε ακόμα εντυπωσιασμένοι, το CUV θα πιάνει τα 200 χιλιόμετρα ανά ώρα σε λιγότερο από 12 δευτερόλεπτα.

Ο Oliver Blume, διευθύνων σύμβουλος της Porsche AG, δήλωσε ότι η Mission E Cross Turismo ήταν ένα πολυπόθητο όραμα για το μέλλον της εταιρείας.

Ο ίδιος πρόσθεσε επίσης ότι: «Συνδυάζει την αθλητικότητα και την καθημερινή πρακτικότητα με ένα μοναδικό ύφος. Το όχημά μας θα είναι γρήγορο στο οδήγημα, αλλά εξίσου γρήγορο και στην επαναφόρτιση. Το Mission E Cross Turismo είναι μια έκφραση του πώς βλέπουμε το ηλεκτρικό μέλλον των οχημάτων.

Ωστόσο δεν πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός πως και οι υπόλοιπες αυτοκινητοβιομηχανίες δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι σε τέτοιου είδους προκλήσεις που λανσάρουν τέτοια δυναμικά οχήματα, Οι ηλεκτροκίνητοι κινητήρες θεωρούνται φιλικοί προς το περιβάλλον και υποστηρίζονται σχεδόν από όλες τις κυβερνήσεις των αναπτυγμένων χωρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας