Το Καλύτερο Live Chat Για Ιστοσελίδα

Το Καλύτερο Live Chat Για Ιστοσελίδα

Ένα από τα (λίγα) αρνητικά του ηλεκτρονικού εμπορίου, είναι η έλλειψη άμεσης επικοινωνίας με τον πελάτη. Τα live chat plugins είναι τόσο διαδεδομένα καθώς λύνουν τα χέρια τόσο της επιχείρησης, όσο και του πελάτη.

Η δική μας επιλογή είναι το JivoChat, και δεν το αλλάζουμε! Δύσκολα βρίσκεις software που δίνει προτεραιότητα στην λειτουργικότητα / χρηστικότητα, και αξίζει να αφιερώσουμε ένα ολόκληρο άρθρο στις δυνατότητες του εργαλείου. Είμαι σίγουρος πως θα δείτε κάποιες λειτουργίες για πρώτη φορά σε chat plugin, για αυτό και μόνο αξίζει να διαβάσετε τα παρακάτω.

Τι (Πρέπει Να) Προσφέρει Ένα Live Chat Plugin

Τα marketing tools αναπτύσσονται με ραγδαίους ρυθμούς, και ο ανταγωνισμός γεννάει συνεχώς νέες λειτουργίες και μεθόδους με τελικό στόχο να αυξήσουμε τις πωλήσεις των ιστοσελίδων μας. Ας δούμε ποιες είναι οι βασικότερες λειτουργίες που πρέπει να ψάξετε σε ένα live chat plugin:

Αποδοτική Διαχείρηση Πολλαπλών Χρηστών

Θέλετε όχι απλά να διαχειρίζεστε την ομάδα τεχνικής υποστήριξης, αλλά και να παρακολουθείτε άμεσα την απόδοσή της.

Άμεση Σύνδεση Με Το Facebook Messenger & Το App Σας

Όλο και περισσότεροι πελάτες στρέφονται στην ευκολία του messenger για να λύσουν τις απορίες τους, και να ανακαλύψουν νέα προϊόντα. Θέλετε η ομάδα υποστήριξης να μπορεί να εξυπηρετεί ταυτόχρονα σε όλα τα σημεία, δηλαδή την ιστοσελίδα σας, το facebook και / ή το application σας.

Χρήση Σε Κάθε Συσκευή & Λογισμικό

Ίσως το μεγαλύτερο μειονέκτημα που έχουν τα προγράμματα, είναι η περιορισμένη υποστήριξή τους για πολλαπλά λογισμικά ή συσκευές. Αυτό δημιουργεί πρόβλημα στην περίπτωσή μας, ειδικά σε μεγάλες ομάδες εξυπηρέτησης πελατών. Το JivoChat δουλεύει σε Windows & Mac, οποιονδήποτε web browser, ή Android & iPhone συσκευές.

Αναλυτικές Πληροφορίες Επισκεπτών

Όσο περισσότερα γνωρίζετε για τους χρήστες που ξεκινάνε μία συνομιλία, τόσο πιο βέβαιο είναι πως θα κλείσετε την πώληση! Με το JivoChat θα μπορείτε να δείτε άμεσα από που προήλθε ο χρήστης (π.χ. διαφημιστική καμπάνια, μηχανή αναζήτησης κλπ.), όλους τους social media λογαριασμούς που είναι συνδεδεμένος στον browser, την τοποθεσία του, την IP, τις σελίδες που έχει επισκεφτεί όπως και το ιστορικό σας.

Εργαλεία Εξυπηρέτησης Πελατών

Τα γραπτά μηνύματα από μόνα τους έχουν περιορισμένη χρηστικότητα. Εκεί που θα “λάμψει” ένα live chat plugin, είναι στο πόσο άμεσα θα βοηθήσει τους πελάτες σας να αγοράσουν το προϊόν σας.

Μερικές από τις σχετικές λειτουργίες του JivoChat:

  • Συνεννόηση μεταξύ τεχνικών
  • Αποθηκευμένες απαντήσεις (εμφανίζονται όταν ξεκινάτε να γράφετε, ή σας ρωτάει ο πελάτης κάτι που έχετε ήδη απαντήσει!)
  • Μεταφραστής 90+ γλωσσών
  • Εργαλείο pointer για να δείχνετε πράγματα στους πελάτες σας κατευθείαν πάνω στην ιστοσελίδα.
  • Δείτε τι γράφει ο πελάτης, όσο το γράφει! (δεν χρειάζεται να συζητήσουμε τα πλεονεκτήματα που αυτό προσφέρει, είναι η πιο δυνατή λειτουργία που υπάρχει σε ένα live chat εργαλείο)
  • Τιμολόγηση Του Εργαλείου JivoChat
  • Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για μία μικρομεσαία επιχείρηση στις επενδύσεις, είναι φυσικά το κόστος. Κάθε καινούριο μάρκετινγκ εργαλείο που προσθέτουμε στο οπλοστάσιό μας, πρέπει όχι απλά να δικαιολογεί την τιμή του, αλλά να μας αποφέρει περισσότερα απ’ όσο κοστίζει.

Δύο ματιές να ρίξουμε στον ανταγωνισμό, αρκεί να απορρήσουμε με το χαμηλό κόστος του εργαλείου, ειδικά σε σύγκριση με τις δυνατότητες που προσφέρει.

Στο ετήσιο πλάνο προσφέρουν 10 δολάρια ανά χρήστη το μήνα, που είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή. Οι περισσότεροι πελάτες μας βέβαια προτιμούν το 3μηνο πλάνο, που έρχεται στα 40$, καθώς είναι πολύ μικρή η οικονομική δέσμευση, και μεγάλο το διάστημα που καλύπτει.

Επίσης προσφέρεται μία δωρεάν έκδοση του εργαλείου (που δουλεύει άριστα, απλά λείπουν πολλές σημαντικές λειτουργίες) αν θέλετε να το δοκιμάσετε πριν το αγοράσετε.

Ποια είναι η δική σας γνώμη για το JivoChat; Ποια άλλα live chat εργαλεία θα βάζατε σε αντάξια θέση; Με ποιο έχετε την καλύτερη εμπειρία;

Αφήστε τις απαντήσεις σας στα σχόλια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας