Το The Legend of Zelda: Breath of the Wild κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο βιντεοπαιχνίδι της χρονιάς στο D.I.C.E

Το The Legend of Zelda: Breath of the Wild κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο βιντεοπαιχνίδι της χρονιάς στο D.I.C.E

Το The Legend of Zelda: Breath of the Wild κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο βιντεοπαιχνίδι της χρονιάς.

Η Nintendo αναμφισβήτητα σημείωσε μία τεράστια επιτυχία στα βραβεία D.I.C.E (βραβεία των βιντεοπαιχνιδιών). Η παρούσα εκδήλωση θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους θεσμούς βράβευσης τόσο για τους εκδότες των βιντεοπαιχνιδιών, όσο και για τα ίδια τα παιχνίδια.

Το The Legend of Zelda: Breath of the Wild ανακηρύχθηκε ως το Game of the Year στο 20th D.I.C.E. AWARDS, το οποίο είναι κάτι που εξαργυρώνεται με επιπλέον κύρος από την κοινότητα των βιντεοπαιχνιδιών.

Τα Βραβεία D.I.C.E. δίδονται μέσω ψηφοφορίας από την ίδια την βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών που είναι μέλη της Ακαδημίας Διαδραστικών Τεχνών & Επιστημών, η οποία έχει 33.000 μέλη. Το The Legend of Zelda: Breath of the Wild αποχώρησε με 4 από τα 24 βραβεία και η ίδια η Nintendo κέρδισε 10 βραβεία είτε ως προγραμματιστής, είτε ως εκδότης.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι που έζησε μεγάλες στιγμές στην παρούσα εκδήλωση διαδραμάτισε μεγάλο ρόλο στην επιτυχία της της υβριδικής κονσόλας Nintendo Switch, η οποία γνώρισε τεράστιες πωλήσεις κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων του 2017.

Βέβαια η αγάπη του κόσμου προς Το The Legend of Zelda: Breath of the Wild είναι προφανής, αφού αρκετοί Gamers το τίμησαν δεόντως και είναι μία από τις πρώτες τους επιλογές, μάλιστα στα μεγαλύτερα φόρουμ βιντεοπαιχνιδιών, συχνά πυκνά γίνεται αναφορά στο όνομά του, πάντα για καλό σκοπό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας