Το MapleStory 2 ξεπέρασε τις 1 εκατομμύριο λήψεις

Το MapleStory 2 ξεπέρασε τις 1 εκατομμύριο λήψεις

Το MapleStory 2 της Nexon έχει ήδη προσελκύσει έναν τεράστιο αριθμό παικτών από όλο τον πλανήτη. Ο εκδότης του βιντεοπαιχνιδιού επιβεβαίωσε ότι περισσότεροι από 1 εκατομμύριο άνθρωποι κατέβασαν το παιχνίδι μέσω του Steam και του Nexon Launcher από την αρχή της κυκλοφορίας του την περασμένη εβδομάδα. Αυτό το καθιστά ένα από τα πιο δημοφιλή μαζικά multiplayer online παιχνίδια στον Steam.

Το MapleStory 2 με αυτήν την ανοδική πορεία που καταγράφει ίσως κάποια στιγμή να καταστεί ένα από τα δημοφιλέστερα free-to-play MMO (Massively multiplayer online game) παιχνίδια στην κατηγορία.

Ίσως αυτό που το κάνει ιδιαίτερα θελκτικό προς τον κόσμο είναι πως δίνει στους παίκτες ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο στους χαρακτήρες. Έχει επίσης ένα σύγχρονο σύστημα προόδου του χαρακτήρα και έξυπνα εργαλεία για την οικοδόμηση του κόσμου. Και προφανώς από ότι φαίνεται αυτές οι προσπάθειες έχουν αποδώσει καρπούς μέσα από τον τεράστιο αριθμό λήψεων που κατάφερε να επιτύχει σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς και από τις “πολύ θετικές” κριτικές των χρηστών στο Steam.

Στη σελίδα του Staam, το MapleStory 2 είναι ένα από τα 10 πιο δημοφιλή παιχνίδια τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο. Μάλιστα οι ενεργοί παίκτες που παίζουν καθημερινά το παιχνίδι ανέρχονται στους 33.200, ετούτος ο αριθμός δεν περιλαμβάνει παίκτες που χρησιμοποιούν το Nexon Launcher. Αυτή τη στιγμή, είναι το Νο 9 στην κατάταξη με τους ημερήσιους ενεργούς παίκτες, με 30.800 παίκτες. Αυτό το βάζει μπροστά από το Grand Theft Auto V και λίγο πίσω από το Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege και το Rust.

Η Nexon λέει ότι εργάζεται σκληρά για να μπορέσει να εξυπηρετήσει την όλο και μεγαλύτερη εισροή παικτών που θέλει να παίξει το MapleStory 2. Ενώ ο εκδότης του συγκεκριμένου βιντεοπαιχνιδιού ανέφερε πως κάνει τα αδύνατα δυνατά για να προσθέσει υποστήριξη σε άτομα στην περιοχή της Ωκεανίας που περιλαμβάνει την Αυστραλία, την Μελανησία, την Μικρονησία και την Πολυνησία.

«Λόγω της ταχείας ανάπτυξης του, το παιχνίδι συνεχίζει να αυξάνει τους διακομιστές του», ανέφερε σε δελτίο τύπου η Nexon. «Ειδικά για την Ωκεανία, όπου ο πληθυσμός των παικτών εξακολουθεί να υπερβαίνει κατά πολύ και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας