Το Minecraft έφτασε τους 91 εκατομμύρια ενεργούς παίκτες μηνιαίως

Το Minecraft έφτασε τους 91 εκατομμύρια ενεργούς παίκτες μηνιαίως

Ενώ η πλειοψηφία των παικτών στα βιντεοπαιχνίδια ασχολείται κυρίως με το Apex Legends, το Fortnite και το PlayerUnknown’s Battlegrounds, εν τούτοις το Minecraft συνεχίζει ακάθεκτα την ανοδική πορεία του, κατορθώνοντας να καταστεί ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στον κόσμο, κι όλα αυτά προκύπτουν βάσει αριθμών και όχι με εικασίες ή υποθέσεις.

Η Microsoft αποκάλυψε σήμερα ό,τι το ιδιόρρυθμο βιντεοπαιχνίδι που έχει στην κυριότητα, όπου οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν διάφορες κατασκευές, κατάφερε να φτάσει τους 91 εκατομμύρια ενεργούς παίκτες μηνιαίως, και για να καταλάβετε την αξία αυτού του επιτεύγματος, η Epic Games είχε δηλώσει τον περασμένο Σεπτέμβριο ό,τι το Fortnite έφτασε τους 78 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς παίκτες, μία αρκετά αισθητή διαφορά που σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Ο Parimal Deshpande, επικεφαλής μάρκετινγκ στο Xbox Game Pass Parimal δήλωσε: «Από την κυκλοφορία του το 2011, η κοινότητα Minecraft κατάφερε να παραμείνει μία από τις πιο δραστήριες και παθιασμένες στον τομέα των βιντεοπαιχνιδιών, και αυτό αποδεικνύεται από το σπουδαίο ορόσημο των 91 εκατομμυρίων ενεργών παικτών μηνιαίως, που κατόρθωσε να πιάσει μέσα στον τεράστιο ανταγωνισμό που υπάρχει σε αυτό τον χώρο».

Ο προαναφερόμενος πρόσθεσε πως οι παίκτες του Xbox Game Pass τους δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια συνεχώς αυξανόμενη ποικιλία περιεχομένου που προσφέρεται επί πληρωμή μέσω του Minecraft Marketplace για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπου μπορούν να αγοράσουν πάνω από 1.000 κομμάτια περιεχομένου από 60 διαφορετικούς δημιουργούς.

Δεν είναι τυχαίο που η Microsoft εστιάζει την προσοχή της στο Minecraft Marketplace, προφανώς γιατί συνεχίζει να αποφέρει τεράστια κέρδη, και μάλιστα το αντιμετωπίζει ως μία από τις πολλές ποιοτικές υπηρεσίες που έχει στην κατοχή της. Επιπρόσθετα επιτρέπει στους δημιουργούς της κοινότητας να κατασκευάσουν και να πωλούν περιεχόμενο επεκτείνοντας περαιτέρω τις δυνατότητες του Minecraft.

Τούτη η παράμετρος διασφαλίζει ό,τι το παιχνίδι συνεχίζει να εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και παράλληλα χαρίζει στους παίκτες άφθονο και φρέσκο ​​περιεχόμενο πέρα ​​από τις συχνές ενημερώσεις που παρέχει η ομάδα του Minecraft.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας