ΑρχικήΨυχαγωγίαGamesΤο Nintendo Switch έγινε η ταχύτερα πωλούμενη κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών στις ΗΠΑ

Το Nintendo Switch έγινε η ταχύτερα πωλούμενη κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών στις ΗΠΑ

Το Nintendo Switch έγινε η ταχύτερα πωλούμενη κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών στις ΗΠΑ.

Το Nintendo Switch έχει γίνει το ταχύτερα πωλούμενο οικιακό σύστημα βιντεοπαιχνιδιών στην ιστορία των ΗΠΑ. Η συγκεκριμένη φορητή κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών ξεκίνησε να κυκλοφορεί επίσημα στην αγορά στις 3 Μαρτίου 2017 και μέσα σε 10 μήνες έχει πουλήσει πάνω από 4,8 εκατομμύρια μονάδες στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nintendo.

Αυτό ο αριθμός πωλήσεων θεωρείται το υψηλότερο σύνολο για τους πρώτους 10 μήνες κάθε οικιακού συστήματος βιντεοπαιχνιδιών στην ιστορία των ΗΠΑ, ξεπερνώντας το δικό της προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε το σύστημα Wii της Nintendo, το οποίο κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 4 εκατομμύρια μονάδες κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.

Επιπλέον η εταιρεία φρόντισε να υπάρχει μία μεγάλη λίστα διαθέσιμων παιχνιδιών που θα συνεχίζει ακάθεκτα να τροφοδοτεί με ορμή το Nintendo Switch. Στις ΗΠΑ, πάνω από το 60% των ιδιοκτητών Switch Nintendo έχουν το Super Mario Odyssey , και πάνω από το 55% έχουν το The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Δεν είναι μόνο αυτά τα δύο παιχνίδια που έκαναν πάταγο και αγαπήθηκαν απλά από τον κόσμο, αλλά είναι επίσης τα δύο τα δύο παιχνίδια με την υψηλότερη βαθμολογία στην ιστορία της εταιρείας

Φέτος, οι ιδιοκτήτες του Nintendo Switch θα μπορούν να προσβλέπουν σε ορισμένα ποιοτικά παιχνίδια της Nintendo όπως το Kirby Star Allies , Bayonetta , Bayonetta 2 και ένα νέο παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Yoshi. Οι φίλοι της Nintendo είναι βέβαιο πώς θα τους παρέχονται παιχνίδια από μεγάλους εκδότες, όπως η EA, η Activision, η Ubisoft, η Capcom, η SEGA, η Take 2 και η Bethesda, καθώς και ένας αυξανόμενος κατάλογος βιντεοπαιχνιδιών από ανεξάρτητους προγραμματιστές που δεν είναι τόσο γνωστοί.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166