Το παιδί που σώθηκε στην Γαλλία από μετανάστη, εγκαταλείφθηκε επειδή ο πατέρας του έπαιζε Pokemon Go

Το παιδί που σώθηκε στην Γαλλία από μετανάστη, εγκαταλείφθηκε επειδή ο πατέρας του έπαιζε Pokemon Go

Το παιδί που σώθηκε στην Γαλλία από μετανάστη, εγκαταλείφθηκε επειδή ο πατέρας του έπαιζε Pokemon Go.

Ο πατέρας του τετράχρονου αγοριού, ο οποίος είδε σε βίντεο το παιδί του να κρέμεται από το μπαλκόνι ενός κτιρίου στο Παρίσι, ήταν απασχολημένος επειδή έπαιζε το εθιστικό παιχνίδι, Pokemon Go, όταν συνέβη το περιστατικό.

Ο πατέρας είχε φύγει από το σπίτι, αφήνοντας το παιδί μόνο του στο διαμέρισμα, επειδή πήγε να ψωνίσει. Ωστόσο, αντί να γυρίσει εσπευσμένα πίσω στο σπίτι του, προχωρούσε με το πάσο του γιατί έπαιζε το Pokemon Go, κυνηγώντας στους δρόμους τα εικονικά τερατάκια ενώ έρχονταν πίσω από τα ψώνια.

Στο βίντεο που έγινε viral σε ολόκληρο τον κόσμο, το αγόρι σώθηκε από έναν μετανάστη από το Μάλι που ονομάζεται Mamoudou Gassama ο οποίος μόλις είδε αυτό το αποκρουστικό θέαμα, ανέβαινε τα διαμερίσματα σκαρφαλώνοντας σε χρόνο ρεκόρ με γυμνά χέρια και χωρίς σχοινιά ή κάποιο βοηθητικό εργαλείο, πριν τραβήξει το παιδί που κρεμόταν από ψηλά για να τον σώσει.

Ο Mamoudou Gassama δήλωσε στο AFP: Έβλεπα όλους αυτούς τους ανθρώπους να φωνάζουν απελπισμένα βλέποντας το παιδί να κρεμιέται από τόσο μεγάλο ύψος και χωρίς να το σκεφτώ πήρα την απόφαση να σκαρφαλώσω εκεί ψηλά για να σώσω το παιδί. Eυχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε δύναμη να σώσω το παιδί.

Το βίντεο με αυτό το περίεργο περιστατικό έκανε αμέσως το γύρο του διαδικτύου, λαμβάνοντας αρκετά θετικά σχόλια από τον κόσμο που το παρακολούθησε και ο Gassama χαρακτηρίστηκε από αρκετούς ανθρώπους ως ήρωας.

Επιπλέον ο Γάλλος πρόεδρος για να επιβραβεύσει αυτή τη σπουδαία κίνηση έδωσε στο μετανάστη από το Μάλι (ο οποίος ήταν παράτυπος μετανάστης) την γαλλική υπηκοότητα και μάλιστα σκοπεύει να τον διορίσει στο πυροσβεστική υπηρεσία του Παρισιού, κάτι που έγινε δεκτό από τους πολίτες της χώρας.

Ωστόσο, σύμφωνα με το γαλλικό δίκαιο, ο πατέρας αντιμετωπίζει δύο χρόνια φυλάκισης. επειδή εγκατέλειψε μόναχο του το παιδί, που είχε ως αποτέλεσμα να εκτεθεί σε θανάσιμο κίνδυνο.

Η μητέρα του μικρού αγοριού δεν βρισκόταν κατ ‘οίκον, επειδή επισκέφθηκε την οικογένειά της στο νησί Ρεϋνιόν της Γαλλίας όταν έλαβε χώρα το περιστατικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας