Το Samsung Galaxy A8 + μάλλον θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου

Το Samsung Galaxy A8 + μάλλον θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου

Το Samsung Galaxy A8 + μάλλον θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου.

Η Samsung πρόκειται να κυκλοφορήσει το τηλέφωνο και το Galaxy A8 +, (είναι κατηγορίας mid-range) στην Ινδία στις 10 Ιανουαρίου. Η εταιρεία ξεκίνησε να στέλνει προσκλήσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για μια συνέντευξη τύπου που θα διεξαχθεί την ίδια ημερομηνία, όπου πιθανότατα θα ξεκινήσει να πωλείται στα διαδικτυακά καταστήματα το Galaxy A8 +.

Παρόλο που η πρόσκληση δεν κάνει συγκεκριμένη αναφορά στο συγκεκριμένο ζήτημα, μιλάει για την πρώτη μεγάλη καινοτομία του έτους, παρουσιάζοντας μία εικόνα από το teaser που υποδεικνύει ένα τηλέφωνο με οθόνη χωρίς bezel-less.

Δεδομένου ότι το Amazon India, μόλις πρόσφατα, ανέβασε το Galaxy A8 + στην πλατφόρμα του, δίχως όμως να μπορεί να το παραγγείλει ο καταναλωτής, έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι το εν λόγω smartphone μάλλον θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου.

Ο Junho Park, αντιπρόεδρος της Global Product Planning, Mobile Communications Business της Samsung Electronics, δήλωσε: Τα Galaxy A8 (2018) και A8 + (2018) αποτελούν παραδείγματα της συνεχιζόμενης αφοσίωσής μας στην ικανοποίηση των αναγκών των καταναλωτών μας, προσφέροντάς τους μεγαλύτερη επιλογή και ευκολία.

Bέβαια για να είμαστε αντικειμενικοί, ακόμη και να κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy A8 + στην αγορά, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα αργήσει να φτάσει στην Ελλάδα στα φυσικά καταστήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας