ΑρχικήSmartphonesΤο Samsung Galaxy A8 + μάλλον θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου

Το Samsung Galaxy A8 + μάλλον θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου

Το Samsung Galaxy A8 + μάλλον θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου.

Η Samsung πρόκειται να κυκλοφορήσει το τηλέφωνο και το Galaxy A8 +, (είναι κατηγορίας mid-range) στην Ινδία στις 10 Ιανουαρίου. Η εταιρεία ξεκίνησε να στέλνει προσκλήσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για μια συνέντευξη τύπου που θα διεξαχθεί την ίδια ημερομηνία, όπου πιθανότατα θα ξεκινήσει να πωλείται στα διαδικτυακά καταστήματα το Galaxy A8 +.

Παρόλο που η πρόσκληση δεν κάνει συγκεκριμένη αναφορά στο συγκεκριμένο ζήτημα, μιλάει για την πρώτη μεγάλη καινοτομία του έτους, παρουσιάζοντας μία εικόνα από το teaser που υποδεικνύει ένα τηλέφωνο με οθόνη χωρίς bezel-less.

Δεδομένου ότι το Amazon India, μόλις πρόσφατα, ανέβασε το Galaxy A8 + στην πλατφόρμα του, δίχως όμως να μπορεί να το παραγγείλει ο καταναλωτής, έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι το εν λόγω smartphone μάλλον θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου.

Ο Junho Park, αντιπρόεδρος της Global Product Planning, Mobile Communications Business της Samsung Electronics, δήλωσε: Τα Galaxy A8 (2018) και A8 + (2018) αποτελούν παραδείγματα της συνεχιζόμενης αφοσίωσής μας στην ικανοποίηση των αναγκών των καταναλωτών μας, προσφέροντάς τους μεγαλύτερη επιλογή και ευκολία.

Bέβαια για να είμαστε αντικειμενικοί, ακόμη και να κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy A8 + στην αγορά, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα αργήσει να φτάσει στην Ελλάδα στα φυσικά καταστήματα.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166