Το OnePlus ξεκινά την κυκλοφορία του Android Oreo σε OnePlus 5 ως ενημέρωση του OxygenOS 5.0.1

Το OnePlus ξεκινά την κυκλοφορία του Android Oreo σε OnePlus 5 ως ενημέρωση του OxygenOS 5.0.1

Το OnePlus ξεκινά την κυκλοφορία του Android Oreo σε OnePlus 5 ως ενημέρωση του OxygenOS 5.0.1.

Σίγουρα θα θυμάστε,πως το OnePlus ξεκίνησε την αναβάθμιση του Android Oreo ως OxygenOS 5.0 για τους χρήστες του OnePlus 5 την περασμένη εβδομάδα. Όμως, η εταιρεία ανέστειλε την ενημέρωση σύντομα, αφού οι χρήστες άρχισαν να διαμαρτύρονται για κάποια σφάλματα – δεν είναι ακόμα σαφές ποιο ήταν το ακριβές πρόβλημα. Αυτό το γεγονός όμως απογοήτευσε όλους τους χρήστες του OnePlus 5. Αλλά τώρα, ήρθε η ώρα για τους χρήστες να χαρούν ξανά, καθώς το OnePlus επαναλαμβάνει την ενημέρωση Oreo για τους χρήστες του OnePlus 5 και αυτή τη φορά ως OxygenOS 5.0.1, όπως είχε υποσχεθεί η εταιρεία.

Όταν ακυρώθηκε η ενημέρωση , η OnePlus αναγνώρισε πως υπήρχαν σφάλματα και είπε: Λόγω ενός σφάλματος στο Oxygen 5.0, αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε την παγκόσμια κυκλοφορία του και προετοιμαζόμαστε πλέον για το Oxygen 5.0.1, η μερική απελευθέρωση του αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Επιπλέον η εταιρεία πρόσθεσε ότι: Η ενημέρωση του Oxygen 5.0.1 είναι διαθέσιμη για τους χρήστες του OnePlus 5, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως θα ξεκινήσει να διατίθεται σταδιακά στο ευρύ κοινό- αυτό σημαίνει ότι εάν είστε χρήστης του OnePlus 5 δεν λάβει κάποια ενημέρωση στη συσκευή του – πιθανόν θα πρέπει να περιμένει για λίγο ακόμη. Θυμηθείτε ότι συγκεκριμένο build είναι ένα σταδιακό roll out, οπότε θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να φτάσει σε όλα τα smartphone.

Εκτός από τις διορθώσεις των σφαλμάτων, το νέο OxygenOS 5.0.1 συνοδεύεται από τις ίδιες ενημερώσεις και λειτουργίες όπως το OxygenOS 5.0. ως εκ τούτου έχουμε προσθέσει μερικά νέα πράγματα σε αυτή τη νέα έκδοση, δήλωσε η OnePlus. Οι δύο σημαντικές αλλαγές που έρχονται με την αναβάθμιση του OxygenOS 5.0.1 είναι – διορθώσεις σφαλμάτων για εφαρμογές κάμερας τρίτου μέρους και για προβλήματα του δικτύου για Ευρωπαίους φορείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας