Το Samsung Galaxy S9 εντοπίστηκε στο GeekBench με Exynos 9810, Android Oreo και 4GB RAM

Το Samsung Galaxy S9 εντοπίστηκε στο GeekBench με Exynos 9810, Android Oreo και 4GB RAM

Το Samsung Galaxy S9 εντοπίστηκε στο GeekBench με Exynos 9810, Android Oreo και 4GB RAM.

Η Samsung πρόκειται να κυκλοφορήσει το Galaxy S9 και το Galaxy S9 + στις 25 Φεβρουαρίου, ακριβώς λίγο πριν την έναρξή του MWC 2018. Παράλληλα με τα δύο κινητά τηλέφωνα, ο Νοτιοκορεάτης κατασκευαστής smartphone αναμένεται να λανσάρει και ένα νέο ασύρματο φορτιστή, το εγχειρίδιο χρήσης του οποίου διέρρευσε στο διαδίκτυο τη Δευτέρα.

Πριν από την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας για τη νέα ναυαρχίδα, το βασικό μοντέλο, γνωστό και ως Samsung Galaxy S9, εντοπίστηκε στην ιστοσελίδα GeekBench.

Η καταχώρηση στο GeekBench αποκαλύπτει μερικές από τις βασικές προδιαγραφές για τον επερχόμενο διάδοχο του Galaxy S8 του περασμένου έτους, γνωστός και ως Galaxy S9. Η λίστα αναφοράς δείχνει ότι το smartphone – Galaxy S9 – θα κυκλοφορήσει με τον αριθμό μοντέλου SM-G960F και θα τρέξει στο τελευταίο λειτουργικό σύστημα, γνωστό και ως Android Oreo. Η λίστα αποκαλύπτει περαιτέρω ότι το επερχόμενο Galaxy S9 θα έρθει με μνήμη RAM 4GB.

Προηγούμενες αναφορές αποκάλυψαν ότι το Galaxy S9 θα είναι από τις ισχυρότερες συσκευές στο είδος του και προφανώς θα υπάρξει μεγάλη ζήτηση από το ευρύ καταναλωτικό κοινό.

Λοιπόν, οι λεπτομέρειες της καταχώρησης στο GeekBench για το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο, δείχνει αποτέλεσμα του ενός μόνο πυρήνα να φτάνει στα 3.648 για το Galaxy S9, ενώ το αποτέλεσμα πολλαπλών πυρήνων είναι κάπου γύρω στα 8.894.

Γνωρίζουμε επίσης ότι το Galaxy S9 θα έρθει σε δύο εκδόσεις, το ένα με Snapdragon 845, και το άλλο με το chipset Exynos 9810. Η παραλλαγή Snapdragon 845 του Galaxy S9 αναμένεται να διατεθεί στην Αμερικανική αγορά, ενώ το μοντέλο με το Exynos μπορεί να να διατεθεί αρχικά στις υπόλοιπες αγορές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας