Το Samsung Galaxy X μπορεί να έχει οθόνη ευαίσθητη στην πίεση

Το Samsung Galaxy X μπορεί να έχει οθόνη ευαίσθητη στην πίεση

Το Samsung Galaxy X μπορεί να έχει οθόνη ευαίσθητη στην πίεση, αποκαλύπτει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Η Samsung εργάζεται σε ένα πτυσσόμενο τηλέφωνο που ονομάζεται Galaxy X, το οποίο είναι γνωστό εδώ και καιρό. Ωστόσο ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Samsung αποκαλύπτει Ωστόσο αναδιπλούμενο Galaxy X θα έχει μερικές ιδιομορφίες που πραγματικά θα προκαλέσουν τεράστια εντύπωση στον ευρύ κοινό.

Το επερχόμενο Galaxy X θα κατασκευαστεί από εύκαμπτο υλικό το οποίο θα επιτρέψει στο τηλέφωνο να κάμπτεται όταν τον πιέζεται. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δείχνει ότι η πίεση που εφαρμόζεται από εσάς στην οθόνη θα επιτρέψει επίσης στην οθόνη να καθορίσει πόσο σκληρά πατάτε την οθόνη με το δάχτυλό σας.

Το Samsung Galaxy X δεν θα είναι η πρώτη ή η μόνη συσκευή που θα έρθει με τέτοια ιδιόρρυθμη λειτουργία. Πολλά smartphones έχουν ήδη αυτό το χαρακτηριστικό. eπιτρέποντας το χρήστη του smartphone να μετρά τη δύναμη που ασκείται από την πίεση στην οθόνη, βοηθώντας το λειτουργικό σύστημα να εκτελεί διαφορετικές ενέργειες ανάλογα με το επίπεδο πίεσης. Η Apple αποκαλεί αυτό το χαρακτηριστικό 3D Touch ή Force.

Μια έκθεση της Forbes δείχνει ότι η Samsung θα μπορούσε να παρουσιάσει το τηλέφωνο αρχικά στην αγορά της Νότιας Κορέας πρώτα και αργότερα να το διαθέσει στις υπόλοιπες χώρες. Το τηλέφωνο θα μπορούσε να διπλωθεί σαν πορτοφόλι και επίσης είναι γνωστό πως έλαβε πιστοποίηση στη Νότια Κορέα από την Κορεατική Εθνική Υπηρεσία Ραδιοεπικοινωνιών (NRRA) τον Σεπτέμβριο για το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας