Ολλανδοί youtubers δοκιμάζουν ναρκωτικά κατά παραγγελία

Ολλανδοί youtubers δοκιμάζουν ναρκωτικά κατά παραγγελία

Ολλανδοί youtubers δοκιμάζουν ναρκωτικά κατά παραγγελία.

Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο τρία άτομα από την Ολλανδία (δύο άντρες και μία γυναίκα(, έχουν δημιουργήσει ένα κανάλι στο YouTube στο οποίο δίνουν την ευκαιρία στο χρήστη να τους προτείνει να δοκιμάσουν μία απαγορευμένη ουσία και μετέπειτα αφού εγκριθεί η επιλογή, κάθε φορά ο ένας από τους τρεις μπαίνει στη διαδικασία να κάνει χρήση της απαγορευμένης ουσίας και όλη αυτή η διαδικασία βιντεοσκοπείται.

Ωστόσο όπως γράφουν στις πληροφορίες του καναλιού που έχουν στο YouTube, αναφέρουν πώς δεν παροτρύνουν κανένα άτομο να δοκιμάσει οποιαδήποτε ναρκωτικά, και αυτοί το κάνουν καθαρά για ενημερωτικό χαρακτήρα, δείχνοντας τον κόσμο πώς αλληλεπιδρά επάνω τους η απαγορευμένη ουσία.

Tο κανάλι φέρει την ονομασία Drugslab και μέχρι αυτήν τη στιγμή που γράφεται το άρθρο έχει 581.669 συνδρομητές, κάτι που πραγματικά μοιάζει τελείως περίεργο, διότι αρκετός κόσμος που τάσσεται κατά των ναρκωτικών έχει παραπονεθεί στους ίδιους, αλλά προφανώς δεν τους πτόησε τους Ολλανδούς youtubers η οποιαδήποτε παρατήρηση.

Παρακάτω μπορείτε διαβάστε τι γράφουν στις πληροφορίες του καναλιού σχετικά με τη δραστηριότητά τους.

Το Drugslab είναι ένα εκπαιδευτικό κανάλι στο YouTube που έχει ως κεντρικό θέμα τα ναρκωτικά. Σε αυτό το κανάλι YouTube, είμαστε 3 άτομα, ο Rens Polman, η Nellie Benner και ο Bastiaan Rosman, και λαμβάνουμε απαγορευμένες ουσίες μετά από πρόταση του κοινού. Αυτό το κάνουμε στο όνομα της επιστήμης για να σας δείξουμε ποια είναι η επίδραση των ναρκωτικών στο ανθρώπινο σώμα. Μπορείτε να προτείνετε οποιοδήποτε είδος ναρκωτικού στην ενότητα σχολίων κάτω από τα βίντεο ή χρησιμοποιώντας το hashtag #drugslab. Εκτός από το εβδομαδιαίο πείραμά μας, σας παρέχουμε ασφαλείς μεθόδους χρήσης, ασφαλείς δόσεις, τα αποτελέσματα, τους κινδύνους και πολύ χρήσιμες συμβουλές.

Στο παρακάτω βίντεο η κοπέλα δοκιμάζει LSD

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας