ΑρχικήΨυχαγωγίαGamesΤο Star Trek: Bridge Crew δεν χρειάζεται πλέον VR

Το Star Trek: Bridge Crew δεν χρειάζεται πλέον VR

Το Star Trek: Bridge Crew δεν χρειάζεται πλέον VR

Σε μια εκπληκτική κίνηση, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το Star Trek: Bridge Crew δεν είναι πλέον αποκλειστικός τίτλος για το VR (εικονική πραγματικότητα). Σύμφωνα με μια δημοσίευση της στο Steam Community, η παρούσα ενημέρωση παραδίδεται μέσω μιας “ευρείας ζώνης συμβατότητας” που “επιτρέπει την αναπαραγωγή και εκτός VR. Μεταξύ άλλων, υπάρχει συμβατότητα και AR (αυξημένη πραγματικότητα) καθώς και για Windows Mixed Reality headsets (μεικτή πραγματικότητα).

Για ένα παιχνίδι που είναι τόσο στενά συνδεδεμένο με την υποστήριξη VR για το έλεγχο κίνησης του παιχνιδιού, μπορώ να πω ότι έμεινα έκπληκτος αρνητικά. Όταν επανεξέτασα το παιχνίδι, παρατήρησα πόσο ανεπαρκή και ακατάστατο ήταν το gameplay και οφείλω να ομολογήσω πως: Δεν αισθάνθηκα πώς με κάλυψαν αυτές οι νέες ιδιότητες, έτσι δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να παίζει το Star Trek: Bridge εκτός από το VR.

Ωστόσο, για να δούμε τη φωτεινή πλευρά του ζητήματος, ίσως αυτή η νέα τεχνοτροπία να καταστεί εφαλτήριο για επιπλέον εισροή νέων παικτών, αφούαντικειμενικά είναι ακόμη νωρίς για να βγάλουμε τελικά συμπεράσμα,τα αναφορικά με την αποδοχή που θα έχει από τον κόσμο.

Όπως προαναφέρθηκε παραπάνω, η ενημερωμένη έκδοση στον κώδικα του παιχνιδιού προσθέτει επίσης υποστήριξη για τα ακουστικά VR των Windows, κάτι που είναι πολύ ωραίο και αποδεκτό από μεγάλη μερίδα του πληθυσμού που ασχολείται με το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς ο μακρύς κατάλογος των κατασκευαστών που δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα, πιθανότατα θα δει ισχυρή διείσδυση στην αγορά το επόμενο έτος, λόγω του χαμηλότερου κόστους και της έλλειψης εξωτερικών αισθητήρων.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166