ΑρχικήΨυχαγωγίαGamesΤο World of Tanks θα ξεκινήσει την Ενημέρωση 1.0 για PC τον...

Το World of Tanks θα ξεκινήσει την Ενημέρωση 1.0 για PC τον Μάρτιο

Το World of Tanks θα ξεκινήσει την Ενημέρωση 1.0 για PC τον Μάρτιο.

Οι παίκτες αυτού του πολυαγαπημένου βιντεοπαιχνιδιού σύντομα θα μπορούν να θαυμάσουν την κάθε λεπτομέρεια του World of Tanks σε υψηλή ευκρίνεια. Ο προγραμματιστής, η Wargaming ανακοίνωσε σήμερα ότι κυκλοφορεί μια ενημερωμένη έκδοση για αυτό το υπέροχο παιχνίδι δράσης, το οποίο αναμφισβήτητα θα αναβαθμίσει την ποιότητα του παιχνιδιού Η ενημέρωση θα αφορά μόνο την έκδοση για PC, και όχι για παιχνίδια PS4 ή Xbox One, και θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2018.

Η ενημερωμένη έκδοση 1.0 θα βελτιώσει τα γραφικά του World of Tanks, προσθέτοντας περισσότερο ρεαλισμό στα πεδία μάχης και κατά κάποιο τρόπο θα υπάρξει από τον παίκτη πρόσθετη αντίληψη του περιβάλλοντος εντός του παιχνιδιού.

Επίσης η Wargaming ήδη επανασχεδιάζει 25 από τους χάρτες και προσθέτει ειδικά μουσικά κομμάτια που θα ανταποκρίνονται σε αυτό που συμβαίνει στη μάχη. Το στούντιο κυκλοφόρησε το World of Tanks enCORE 2018, το οποίο είναι μια ματιά στις βελτιώσεις και θα δώσει στους παίκτες την ευκαιρία να δουν πώς η ενημέρωση θα εφαρμοστεί τεχνικά.

Το World of Tanks έχει ένα τεράστιο κοινό που αγγίζει τα 140 εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο για PC, Xbox One και PlayStation 4. Οπότε θα περιμένουμε να δούμε τι ανταπόκριση θα έχει στον κόσμο αυτό το νέο εγχείρημα της εταιρείας, κι αν όντως ο κόσμος θα το αγκαλιάσει ή θα το απαρνηθεί.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166