ΑρχικήΕφαρμογέςWhatsApp Business App: Τι παίζεται άραγε με το σήμα επαλήθευσης;

WhatsApp Business App: Τι παίζεται άραγε με το σήμα επαλήθευσης;

WhatsApp Business App: Τι παίζεται άραγε με το σήμα επαλήθευσης;

Η WhatsApp εγκαινίασε τον περασμένο μήνα την εφαρμογή Business App, για να υποστηρίξει τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στις ΗΠΑ, την Ινδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Μεξικό, την Ιταλία, την Ινδονησία.

Η εφαρμογή συνομιλίας που ανήκει στο Facebook, προσφέρει λειτουργίες και εργαλεία με επίκεντρο τις επιχειρήσεις για να τις βοηθήσει να έχουν μια πιο εποικοδομητική παρουσία σε αυτή την πλατφόρμα, ούτως ώστε να επικοινωνούν αποτελεσματικά με τους πελάτες. Η εφαρμογή συνομιλίας είναι διαθέσιμη στο Play Store για λήψη, και είναι δωρεάν προς όλους. Η εταιρεία δήλωσε επίσης ότι η εφαρμογή δοκιμάζεται σε έκδοση beta και σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου.

Η WhatsApp ανακοίνωσε επίσης ένα ακόμη σπουδαίο γεγονός που αφορά τις επιχειρήσεις, δηλαδή θα καταστήσει διαθέσιμο το πράσινο σήμα επαλήθευσης στην εφαρμογή Business App. Τα επαληθευμένα σήματα θα προσδιορίζουν ότι κάποιοι λογαριασμοί είναι πιστοποιημένοι από την πλατφόρμα.

Η εφαρμογή συνομιλίας δίνει τα πράσινα εμβλήματα αφού επαληθεύσει τα στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης. Όμως εάν πάρουμε το παράδειγμα που ισχύει στο Twitter με τους επαληθευμένους λογαριασμούς, τότε εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε πως κάτι δεν πάει καλά σε τούτη την υπόθεση, αφού εκεί μπορεί να το αποκτήσει κάποιος μέσω της μαύρης αγοράς (τουλάχιστον συνέβαινε μέχρι πρότινος).

Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να γίνει από την πλευρά σας για να κερδίσετε αυτό το σήμα. Η εφαρμογή συνομιλίας έχει προφανώς τη δική της μέθοδο επαλήθευσης. Η εφαρμογή συνομιλίας επαληθεύει το λογαριασμό με βάση τις δικές του παραμέτρους και στη συνέχεια εκχωρεί το πράσινο σήμα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα δεν θα αποκτήσετε με το καλημέρα το πράσινο σήμα μόλις εγκαταστήσετε την εφαρμογή. Αντ ‘αυτού, η WhatsApp θα αναλάβει εξ ολοκλήρου ολόκληρη την διαδικασία, και εφόσον αποφανθεί ότι είσαστε ένας από τους επίλεκτους, τότε θα σας το καταχωρήσει.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166