ΑρχικήΕφαρμογέςWhatsApp: Η λειτουργία "Περιγραφή Ομάδας" ενδέχεται να είναι σύντομα διαθέσιμη για χρήστες...

WhatsApp: Η λειτουργία “Περιγραφή Ομάδας” ενδέχεται να είναι σύντομα διαθέσιμη για χρήστες Android και Windows

WhatsApp: Η λειτουργία Περιγραφή Ομάδας ενδέχεται να είναι σύντομα διαθέσιμη για χρήστες Android και Windows.

Φαίνεται ότι η WhatsApp δεν θέλει να βάλει τέλος στην ανάπτυξη νέων χαρακτηριστικών για την πλατφόρμα της. Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που ανήκει στο Facebook έχει δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό για τους χρήστες Android και Windows που ονομάζονται Περιγραφή ομάδας (Group Description). Αυτή η δυνατότητα, όπως υποδηλώνει το όνομα, θα επιτρέψει στους χρήστες να προσθέσουν μια περιγραφή στις αντίστοιχες ομάδες τους, παρόμοια με αυτά που κάνουν στα προσωπικά τους προφίλ.

Η λειτουργία αυτή τη στιγμή εμφανίζεται δοκιμαστικά στο WhatsApp beta για Android και Windows και αναμένεται να κυκλοφορήσει ως σταθερό και ενσωματωμένο στοιχείο στην πλατφόρμα πολύ σύντομα για το ευρύ κοινό.

Παρόλο που δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το χρονοδιάγραμμα έναρξης αυτού του χαρακτηριστικού, παρόλα αυτά αν ενδιαφέρεστε να το χρησιμοποιήσετε δοκιμαστικά, μπορείτε να το πράξετε, αρκεί να εγγραφείτε στη λίστα των χρηστών που θα πειραματιστούν με αυτό το στοιχείο. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να μεταβείτε στο κατάστημα Google Play και να κατεβάσετε το WhatsApp beta στο τηλέφωνό σας για Android . Η περιγραφή της ομάδας, όπως αναφέρθηκε, είναι προς το παρόν διαθέσιμη για τους χρήστες beta και τους επιτρέπει ήδη να αλλάξουν ή να προσθέσουν μια περιγραφή σε μια συγκεκριμένη ομάδα.

Το χαρακτηριστικό της WhatsApp είναι διαθέσιμο για την Android έκδοση beta 2.18.57 και τη Windows beta έκδοση 2.18.28. Επομένως, αν είστε χρήστης beta, μπορείτε να ενημερώσετε την τρέχουσα έκδοση της εφαρμογής στην προαναφερόμενη έκδοση για να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία Περιγραφή ομάδας.

Αφού ενημερώσετε την εφαρμογή, μπορείτε να επιλέξετε απευθείας οποιαδήποτε από τις ομάδες που είσαστε διαχειριστής στο WhatsApp και να μεταβείτε στην ενότητα “Πληροφορίες” της ομάδας για να επεξεργαστείτε το περιεχόμενο που θέλετε να προσθέσετε. Η περιγραφή ομάδας λειτουργεί παρόμοια με τον τρόπο με τον οποίο προσθέτετε μια περιγραφή στα προσωπικά σας προφίλ.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166