ΑρχικήΕφαρμογέςWhatsApp, η νέα έκδοση έχει ενσωματωμένη υποστήριξη πελατών σε beta

WhatsApp, η νέα έκδοση έχει ενσωματωμένη υποστήριξη πελατών σε beta

Πρόβλημα με το WhatsApp; Στη νέα έκδοση της εφαρμογής Android υπάρχει ένας νέος τρόπος επικοινωνίας με την εξυπηρέτηση πελατών που προφανώς θα είναι εξαιρετικά χρήσιμος όταν υπάρχουν πάσης φύσεως προβλήματα ή δεν λειτουργεί εφαρμογή και χρειάζεστε άμεση βοήθεια για την επίλυση του ζητήματος.

Η νέα δυνατότητα περιλαμβάνεται στην έκδοση 2.20.202.7 της εφαρμογής WhatsApp για Android, η οποία είναι μια έκδοση που προορίζεται για δοκιμαστές beta. Η υποστήριξη πελατών εντός της εφαρμογής διατίθεται επί του παρόντος σε δοκιμαστική μορφή και δεν είναι σαφές πότε (και εάν) θα διατεθεί στο ευρύ κοινό. Όπως πολλές από τις δυνατότητες που δοκιμάζει το WhatsApp στις εκδόσεις beta, σημαίνει ότι οι προγραμματιστές της εταιρείας εργάζονται για μια πιθανή λύση. Είναι επομένως πιθανό ότι κάτι τέτοιο θα φτάσει αργά ή γρήγορα και στην επίσημη εφαρμογή.

WhatsApp: Πως λειτουργεί η υποστήριξη πελατών εντός εφαρμογής

Στην πράξη, η υποστήριξη στην εφαρμογή WhatsApp αποτελείται από από μία νέα αφιερωμένη καρτέλα που μπορείτε να μεταβείτε εκεί πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Βοήθεια > Επικοινωνήστε μαζί μας . Σε αυτήν την καρτέλα είναι δυνατό να εισαγάγετε μια περιγραφή του προβλήματος έτσι ώστε λάβετε γρηγορότερα απάντηση για το θέμα που σας ταλανίζει. Ωστόσο σας συνιστώ να συμπεριλάβετε πληροφορίες σχετικά με το smartphone σας, αφού είναι χρήσιμο σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων ή ασυμβατότητας μεταξύ της συσκευής και της εφαρμογής, και μόλις ολοκληρώσετε την περιγραφή του προβλήματος θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα λέει: Θα σας απαντήσουμε σύντομα, από την μεριά του WhatsApp.

Επομένως, η βοήθεια, μετακινείται απευθείας μέσα στην εφαρμογή, και όχι σε κάποιο φόρουμ ή σε μία βάση δεδομένων με γραπτές απαντήσεις, ενώ παράλληλα ένας τεχνικός θα προσπαθεί να βρει λύσεις στα προβλήματα σας, που όμως δεν θα έχει πρόσβαση στις συνομιλίες ή τις επαφές σας, καθαρά για την προστασία του ιδιωτικού απορρήτου σας.

Θα συζητήσουμε με bots;

Φυσικά, είναι επίσης πιθανό ότι η νέα υποστήριξη εντός εφαρμογής θα είναι τουλάχιστον εν μέρει αυτοματοποιημένη: Οπότε είναι μάλλον σίγουρο ότι η πρώτη προσέγγιση» μεταξύ εξυπηρέτησης πελατών και χρηστών θα πραγματοποιείται μέσω ενός bot που έχει προγραμματιστεί για να κάνει τις συνήθεις ερωτήσεις και να δίνει τις απαιτούμενες απαντήσεις, για την αποσυμφόρηση του συστήματος από τη συγκέντρωση πολλών χρηστών στην αναμονή. Ενώ σε δεύτερο επίπεδο, εφόσον δεν λυθεί το ζήτημα με το αυτοματοποιημένο ρομπότ, θα αναλαμβάνει δράση ένας υπάλληλος, αλλά μόνο σε εκείνες τις περιπτώσεις που έχουν πραγματική ανάγκη για άμεση βοήθεια.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166