ΑρχικήΛογισμικάWindows 10 Mobile: Τι προβλήματα αντιμετωπίζουν τα κινητά τηλέφωνα

Windows 10 Mobile: Τι προβλήματα αντιμετωπίζουν τα κινητά τηλέφωνα

Windows 10 Mobile: Τι προβλήματα αντιμετωπίζουν τα κινητά τηλέφωνα.

Καλώς ορίσατε πίσω στην εβδομαδιαία σειρά αναφορών των Windows 10 Mobile, όπου ξεκινάμε τις κορυφαίες ιστορίες κάθε εβδομάδας στον κόσμο του κινητού λειτουργικού συστήματος της Microsoft. Ας αρχίσουμε λοιπόν.

Προβλήματα κατασκευαστών για το Windows 10 Mobile.

Εδώ είναι κάτι που δεν ακούσαμε ποτέ πριν. Σύμφωνα με μια συνέντευξη στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων WindowsArea, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας Wileyfox δήλωσε ότι η Microsoft, στην πραγματικότητα, έχει μια στρατηγική αναφορικά με τα κινητά τηλέφωνα. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι είναι αυτή η στρατηγική, αλλά η νέα συσκευή της εταιρείας μας δουλεύει πάνω σε αυτό το λειτουργικό σύστημα και οι πελάτες μας είναι εξαιρετικά ικανοποιημένοι από την αποδοτικότητα . Θα ήταν συνετό να παρακολουθούμε το Wileyfox στα μελλοντικά της βήματα, μήπως και μας δώσει οποιαδήποτε άλλη πληροφορία για την «στρατηγική» της Microsoft.

Το Windows Mobile 10 της συσκευής TrekStor εμφανίζεται στο Microsoft Store

Μιλώντας για αναπτέρωση της ελπίδας για τους οπαδούς των Windows 10 Mobile, εδώ έχουμε ένα ακόμα στοιχείο που έρχεται πάλι από την ίδια χώρα, τη Γερμανία . Μια λίστα εμφανίστηκε πρόσφατα στο Windows Store σχετικά με μια νέα συσκευή Windows 10 Mobile από τον Γερμανό κατασκευαστή “TrekStor”. Η συσκευή ονομάζεται TrekStor WinPhone LTE. Η καταχώριση φαίνεται ότι θα μπορούσε να έχει τοποθετηθεί σε λάθος μέρος, δεδομένου ότι το κουμπί “Αγορά τώρα” στην καταχώριση συνδέεται με μια παλαιότερη συσκευή.

Το Alcatel Idol 4 Pro λαμβάνει υποστήριξη για το Εργαλείο ανάκτησης συσκευών των Windows.

Το Alcatel Idol 4 Pro ξεκίνησε πρόσφατα στην Ευρώπη, και έχει κάποιες αυξανόμενες δυσλειτουργίες, καθώς οι οπαδοί των Windows 10 Mobile προσπαθούν να το υιοθετήσουν.

Όχι μόνο δεν έχει ξεκινήσει η συσκευή με υποστήριξη για την ενημέρωση Creators Update, αλλά προέκυψαν περαιτέρω σφάλματα, συμπεριλαμβανομένης της έλλειψης υποστήριξης για το Εργαλείο ανάκτησης συσκευών των Windows (Windows Device Recovery Tool).

Το εργαλείο είναι συνήθως η πρώτη και τελευταία σωτηρία για ανθρώπους των οποίων τα τηλέφωνα πάσχουν από σοβαρά σφάλματα, οπότε η έλλειψη υποστήριξης τους θέτει τους ιδιοκτήτες της συσκευής σε μια δύσκολη κατάσταση. Ευτυχώς, το πρόβλημα έχει διορθωθεί και οι χρήστες του Alcatel Idol 4 Pro θα πρέπει τελικά να μπορούν να χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο εργαλείο των Windows.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166