ΑρχικήΨυχαγωγίαGamesΤο EA Sports NHL 18 ξεκίνησε σήμερα στην κονσόλα παιχνιδιών Xbox One

Το EA Sports NHL 18 ξεκίνησε σήμερα στην κονσόλα παιχνιδιών Xbox One

Το EA Sports NHL 18 ξεκίνησε σήμερα στην κονσόλα παιχνιδιών Xbox One της Microsoft . Αυτό το τελευταίο βίντεο παιχνίδι της EA Sports franchise φέρνει αρκετά νέα χαρακτηριστικά για να το ξεχωρίσει από τους προκατόχους του.

Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών είναι τα νέα δημιουργικά στοιχεία επίθεσης, ένα νέο σχέδιο επέκτασης ομάδων ή παικτών, αρκετές νέες ρυθμίσειςγια πολλούς παίκτες και αγώνες τρεις εναντίον τρεις.

Το EA SPORTS ™ NHL 18 προσφέρει την ταχύτητα, τη δημιουργικότητα και τη δράση των σημερινών νεώτερων superstars του NHL με νέους ελέγχους Creative Attack και ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι Defensive Skill Stick. Παίξτε το σε γρήγορο ρυθμό 3-σε-3 NHL THREES εμπνευσμένο από arcade ή δημιουργήστε τη δική σας προσαρμοσμένη 32η ομάδα NHL με το νέο σχέδιο επέκτασης. Κάνετε τα πάντα με τις πιο συναρπαστικές και ανταγωνιστικές επιλογές για πολλούς παίκτες σε ένα παιχνίδι EA SPORTS NHL.

Κανένα άλλο αθλητικό παιχνίδι δεν σας επιτρέπει να συνεργαστείτε με τους φίλους σας και να πατήσετε τον πάγο όπως το NHL 18. Είτε παίζετε συνεταιρικά είτε ανταγωνιστικά, ή εκτός σύνδεσης στον καναπέ ή στο διαδίκτυομε έως και 12 παίκτες, το NHL 18 προσφέρει περισσότερους από 64 συνδυασμούς με – ή εναντίον – φίλων σε τοπικό επίπεδο. Δεν έχει σημασία αν οι φίλοι σας βρίσκονται στο ίδιο χώρο με σας ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος. Ωστόσο, αν θέλετε να παίξετε το NHL 18 απολαμβάνοντας όλες τις δυνατότητες σαςς προσφέρει περισσότερους τρόπους, όπως να παίξετε multiplayer με τους φίλους σας ή με τους αντιπάλους σας καλύτερα και ποιοτικότερα από οποιοδήποτε άλλο αθλητικό videogame.

Υπάρχουν δύο ειδικές εκδόσεις του EA Sports NHL 18 διαθέσιμες για ψηφιακή αγορά αυτή τη στιγμή. την έκδοση Young Stars Edition και την the Young Stars Deluxe Edition. Ο πρώτος περιλαμβάνει το κύριο παιχνίδι και ένα πακέτο Gold Plus ανά εβδομάδα για 20 εβδομάδες μετά την αγορά, ένα στοιχείο Rookie HUT, ένα Adidas Custom HUT Jersey και μια γιορτή EASHL McDavid ενώ το τελευταίο διαθέτει το ίδιο, αλλά συνοδεύεται από δύο πακέτα Gold Plus αντί ενός.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166