ΑρχικήSmartphonesXiaomi Redmi 5 και Redmi 5 Plus κυκλοφόρησαν με οθόνες 18:9 και...

Xiaomi Redmi 5 και Redmi 5 Plus κυκλοφόρησαν με οθόνες 18:9 και bezel-free

Xiaomi Redmi 5 και Redmi 5 Plus κυκλοφόρησαν με οθόνες 18:9 και bezel-free.

Η Xiaomi έχει ξεκινήσει την κυκλοφορία του πολυσυζητημένου ζευγαριού τηλεφώνων Redmi 5 και Redmi 5 Plus στην Κίνα. Ο διάδοχος του μαζικά δημοφιλούς Redmi 4, το Redmi 5 από το Xiomi είναι ένα οικονομικό τηλέφωνο που προσφέρει μία ποιοτική οθόνη με bezel-free. Όσο για το Redmi 5 Plus, είναι απλώς μια εκρηκτική έκδοση του Redmi 5 για όσους αναζητούν ακόμα μεγαλύτερη οθόνη και περισσότερη ισχύ.

Εκτός από την ασυνήθιστη οθόνη 18: 9, το Redmi 5 και το Redmi 5 Plus, μεταξύ άλλων συνοδεύονται από μεταλλικό κάλυμμα, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος και βελτιωμένες κάμερες.

Η Xiaomi κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας των νέων smartphones της ευχαρίστησε τους οπαδούς της για την έμπρακτη υποστήριξή τους, που είχε ως αποτέλεσμα να αναρριχηθεί στην κορυφή πολλών χωρών το εμπορικό σήμα της εταιρείας. Ενώ η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει τη διαθεσιμότητα των Redmi 5 και Redmi 5 Plus, ωστόσο είναι πολύ πιθανό τα συγκεκριμένα τηλέφωνα να φτάσουν σύντομα και στην Ελλάδα, δεδομένης της προηγούμενης συμπεριφοράς που είχε η εταιρεία σχετικά με αυτό το θέμα

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Αδίστακτοι (1965 ταινία)

Men in Black II (soundtrack)

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166