ΑρχικήΨυχαγωγίαGames10 παιχνίδια PS4 που δεν θα λειτουργήσουν στο PS5

10 παιχνίδια PS4 που δεν θα λειτουργήσουν στο PS5

Η Sony κυκλοφόρησε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συμβατότητα του PlayStation 5 και την ικανότητα του να παίζει παιχνίδια σχεδιασμένα για το PS4. Η νέα νέα σύγχρονη κονσόλα υποστηρίζει «τη συντριπτική πλειοψηφία περισσότερων από 4.000 παιχνιδιών PS4», γράφει η εταιρεία σε μία ανάρτηση στο ιστολόγιο της, «με μερικά επιλεγμένα παιχνίδια να επωφελούνται από το Game Boost του PS5 , το οποίο θα μπορούσε να τρέξει παιχνίδια PS4 με υψηλότερο ρυθμό καρέ».

Η εταιρεία προσθέτει, ωστόσο, ότι «παρόλο που πολλά παιχνίδια PS4 μπορούν να αναπαραχθούν με απόλυτη ομαλότητα στο PS5, ορισμένες δυνατότητες που ήταν διαθέσιμες στο PS4 ενδέχεται να μην είναι ενσωματωμένες στο PS5 . Επιπλέον, ορισμένα παιχνίδια PS4 ενδέχεται να παρουσιάζουν σφάλματα ή απροσδόκητη αλλόκοτη συμπεριφορά όταν παίζονται στο PS5». Δεν είναι σαφές σε ποια παιχνίδια αναφέρεται η ιαπωνική εταιρεία, η οποία σε κάθε περίπτωση έχει επαληθεύσει την ύπαρξη δέκα παιχνιδιών που δεν θα λειτουργούν σωστά στο Playstation 5, και είναι τα εξής:

  1. DWVR
  2. Afro Samurai 2 Revenge of Kuma Volume One
  3. TT Isle of Man – Ride on the Edge 2
  4. Just Deal With It!
  5. Shadow Complex Remastered
  6. Robinson: The Journey
  7. We Sing
  8. Hitman Go: Definitive Edition
  9. Shadwen
  10. Joe’s Diner

Η Sony, ωστόσο, προτείνει να ελέγξετε τη συμβατότητα παιχνιδιών του PS4 στο PS5 πριν αγοράσετε τυχόν νές προσθήκες ή DLC. Η εταιρεία προτείνει επίσης την ενημέρωση του PS5 με το πιο πρόσφατο υλικολογισμικό, κάτι που θα πρέπει να το προσέξει ο ίδιος ο χρήστης, ούτως ώστε να απολαύσει όλα τα προνόμια που διατίθενται σε κάθε νέα μελλοντική έκδοση.

Υπάρχουν επίσης ορισμένοι γενικοί περιορισμοί για τα παιχνίδια PS4 που θα εκτελούνται στο PS5. Το μενού Κοινή χρήση δεν μπορεί να εμφανιστεί σε τίτλους PS4 που εκτελούνται στη νέα κονσόλα και η λήψη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού πρέπει να γίνει μέσω του κουμπιού «Δημιουργία» στο χειριστήριο DualSense. Η λειτουργία τουρνουά του PS4 δεν είναι επίσης συμβατή με το PS5, ούτε οι ζωντανές εφαρμογές στο παιχνίδι ή οι υποστηρικτικές εφαρμογές που συνοδεύουν ορισμένους τίτλους.

Η Sony είχε ήδη επιβεβαιώσει ότι θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ακουστικό Playstation VR και άλλα αξεσουάρ που χρειάζεστε για να απολαύσετε παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας στο PS5. Η νέα κονσόλα υποστηρίζει ελεγκτές DualShock 4, αλλά μόνο για τίτλους PS4. Επίσης, για τα παιχνίδια που έχουν ληφθεί στο PS4 και τα αποθηκευμένα δεδομένα, μπορείτε να τα μεταφέρετε στο PS5 μέσω Wi-Fi και να παίξετε τίτλους PS4 απευθείας από ένα υποστηριζόμενο εξωτερικό μέσο αποθήκευσης.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Μανταλένα (1960 ταινία)

Ένας μεγάλος έρωτας (1964)

Αστέρω (1959 ταινία)

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166