Adobe Photoshop Elements 2021 και Premiere Elements 2021

Adobe Photoshop Elements 2021 και Premiere Elements 2021

Η Adobe ανακοίνωσε τα νέα λογισμικά Photoshop Elements 2021 και Premiere Elements 2021 που φέρνουν μαζί τους όλη την εμπειρία της εταιρείας σε συνδυασμό με τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνητή νοημοσύνη του Adobe Sensei. Στην πραγματικότητα, χάρη στο AI θα είναι δυνατή η βελτιστοποίηση της οργάνωσης και της τροποποίησης των εικόνων για όλους τους τύπους χρηστών με πιο αποτελεσματικό τρόπο εν αντιθέσει με το παρελθόν.

Οι επίσημες τιμές στον ιστότοπο www.adobe.com κυμαίνονται στην παρούσα φάση στα 101 ευρώ για το Photoshop Elements 2021, 101 ευρώ για το Premiere Elements 2021 ή 152 ευρώ και για τα δύο λογισμικά (η έκδοση για εκπαιδευτικούς και μαθητές διατίθεται στα 111 ευρώ). Είναι επίσης δυνατή η αναβάθμιση για 82 ευρώ (για μεμονωμένες εκδόσεις) ή 125 ευρώ και για τα δύο λογισμικά.

Πίνακας περιεχομένων

Adobe Photoshop Elements 2021

Με το Adobe Photoshop Elements 2021 θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Moving Photos που θα κάνει τις στατικές εικόνες να «ζωντανεύουν». Αυτή είναι μια νέα λειτουργία, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με λίγα μόνο βήματα, η οποία θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε GIF με συνοπτικές διαδικασίες. Αν και αυτή η παράμετρος δεν θεωρείται απόλυτη καινοτομία στο τοπίο επεξεργασίας, αλλά η ενσωμάτωση του σε ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο λογισμικό θα σας επιτρέψει να το εκμεταλλευτείτε αμέσως με «μόλις ένα κλικ», και μάλιστα τα αποτελέσματα είναι επαγγελματικά σε σχέση με τις υπόλοιπες λύσεις που διατίθενται στο διαδίκτυο, οι οποίες στην πλειονότητα τους δεν εντυπωσιάζουν τον εκάστοτε πεπειραμένο χρήστη που ασχολείται χρόνια με αυτό το αντικείμενο.

Ας επιστρέψουμε πάλι στο ζήτημα των νέων δυνατοτήτων που προστέθηκαν στο Adobe Photoshop Elements 2021. Και πιο συγκεκριμένα εισήχθη το Adjust Face Tilt . Αυτό το εργαλείο σας επιτρέπει να αλλάξετε τη γωνία του προσώπου έτσι ώστε όλα τα θέματα μιας φωτογραφίας να κοιτάζουν προς τη σωστή κατεύθυνση (προσαρμόζοντας αυτόματα τη θέση ενός προσώπου). Τούτη η λειτουργία είναι αφιερωμένη στη διόρθωση κλειστών ματιών ή στην προσθήκη χαμόγελου.

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό του Photoshop Elements 2021 είναι η δυνατότητα απλής προσθήκης γραπτών κειμένων με εισαγωγικά μέσα στις εικόνες. Το πρόγραμμα ενσωματώνει ήδη ορισμένα προκαθορισμένα πρότυπα που μπορούν στη συνέχεια να προσαρμοστούν από τον χρήστη, τόσο από άποψη οπτικοποίησης, όσο και με την παρουσία κινούμενων σχεδίων.

Adobe Premiere 2021

Μαζί με το Photoshop Elements, ενημερώθηκε επίσης και το Adobe Premiere Elements 2021. Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά που παρουσιάζονται αφορά την επιλογή ενός αντικειμένου στο οποίο θα εφαρμοστεί ένα εφέ. Αφού επιλέξετε το αντικείμενο ή την περιοχή, μπορείτε να εφαρμόσετε την αλλαγή σε ολόκληρο το βίντεο χωρίς να χρειάζεται να επαναλάβετε την επιλογή χειροκίνητα, κάθε φορά, ξανά και ξανά.

Με τη νέα έκδοση θα υπάρξει βελτίωση στην απόδοση επεξεργασίας χάρη στην επεξεργασία GPU. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι δυνατή η εφαρμογή ολοένα και πιο περίπλοκων εφέ, απλά και μόνο ως προεπισκοπήσεις. Επίσης θα μπορείτε να κόψετε βίντεο πιο γρήγορα.

Μια άλλη καινοτομία αφορά το μέρος των μουσικών κομματιών. Στη νέα έκδοση θα υπάρχουν 21 νέα τραγούδια για να προσαρμόσετε το soundtrack στο επίμαχο βίντεο που επεξεργάζεστε.

Και στα δύο λογισμικά υπάρχει νέα καθοδηγούμενη επεξεργασία προκειμένου να βοηθήσουν τους λιγότερο έμπειρους χρήστες να έχουν καλύτερα και ποιοτικότερα αποτελέσματα, μειώνοντας τα απαραίτητα βήματα, επιταχύνοντας έτσι τις λειτουργίες. Με τις τελευταίες 5 προσθήκες φτάνουμε συνολικά σε 83 συνολικά προσαρμοσμένες καθοδηγούμενες δυνατότητες επεξεργασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας