8 Life hacks που είναι απίστευτα γελοία και ξεκαρδιστικά

8 Life hacks που είναι απίστευτα γελοία και ξεκαρδιστικά

Αν νομίζετε πως τα έχετε δει όλα σε τούτο τον παράξενο κόσμο, τότε δείτε παρακάτω 8 Life hacks που είναι απίστευτα γελοία και ξεκαρδιστικά

Ένα λάστιχο αντί για Bluetooth, ένας φυσητήρας φύλλων στο ρόλο του ανεμιστήρα και η λύση για την εξάλειψη της μπαλαντέζας! Αναρωτιόμαστε τι μπορεί να σκέφτονταν αυτοί οι άνθρωποι!

Εκείνο που είπε ο Techie!

Οϊμέ τι δυστυχία, το PC μου είναι μια αποτυχία!

Το σενάριο που τρέματε περισσότερο βγήκε αληθινό. Ο υπολογιστή σας “τα έπαιξε και έχετε βάσιμες υποψίες ότι φταίει το hardware. Κρύος ιδρώτας λούζει το ταλαιπωρημένο πρόσωπό σας και οι σκέψεις στριφογυρίζουν σαν μαινόμενη θύελλα. Τι να κάνω τώρα Μεγαλοδύναμε, οέο τι να κάνω;

Μέσα στον πανικό το τοπίο ξαφνικά ξεκαθαρίζει. Δύο είναι οι πιθανές –και πιο λογικές- λύσεις:

  1. Κάνετε την καρδιά σας πέτρα και το πηγαίνετε σε ένα ειδικό για– να σας το κρατήσει 40 μέρες, να ανακαλύψει περισσότερα προβλήματα από την οικονομική κατάσταση της χώρας μας και να σας πει τέλος ότι αυτά που του οφείλετε αντιστοιχούν σε ένα ολοκαίνουριο PC- να σας το φτιάξει

ή

  1. Αναλαμβάνεται το ρόλο του πολυμήχανου ΜακΓκάιβερ και προσπαθείτε να το φτιάξετε μόνοι σας.

Επισκευή ανεμιστήρα

  • Κουβάς: Ανακαλύφθηκε στα σκουπίδια
  • Λεξικό: Βρέθηκε στην αποθήκη του παππού
  • Φυσητήρας φύλλων: άτυπο δώρο κουνιάδου για τον κήπο
  • Το ύφος των φίλων μου όταν δουν τον νέο καταπληκτικό μου ανεμιστήρα: Ανεκτίμητο!!!!!

Ναι κυρίες και κύριοι, αντί να ακολουθήσει τα απλά βήματα που πρέπει να πάρει κανείς για να αντικαταστήσει τον ανεμιστήρα στο PC του, ο κύριος –του οποίου τα κατορθώματα καμαρώνουμε στη φωτογραφία- προτίμησε να αφήσει τη φαντασία του να οργιάσει και να κάνει την επισκευή μόνος του.

Ίσως αυτός ο γκουρού των επιδιορθώσεων δεν είχε αρκετά λεφτά για να αγοράσει καινούριο ανεμιστήρα. Η εντύπωση που μας δίνει είναι ότι μάλλον έκανε επιδρομή στην αποθήκη του μέχρι που βρήκε οποιοδήποτε άσχετο πράγμα θεώρησε ότι είναι απαραίτητο για την επικείμενη “εγχείρηση”.

Και πραγματικά ΟΥΑΟΥ!!! Παρατηρήστε το μέγεθος αυτού του τέρατος!!

Φθηνή, αδιάβροχη, συμβατή με όλα τα κινητά, hands free λύση

Έχετε γυρίσει όλα τα μαγαζιά για να βρείτε το τέλειο Bluetooth κινητό, ε; Λοιπόν, θα σας αποκαλύψουμε ένα επτασφράγιστο μυστικό. Το ιδανικό hands free κινητό, που εγγυάται απόλυτη συμβατότητα με όλα τα μοντέλα, είτε διαθέτουν Bluetooth είτε όχι, βρίσκεται σε κάθε σπίτι.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμα και για το σταθερό σας. Από την άλλη, είναι τόσο προσιτό που δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε σχεδόν τίποτα. Αντί να δώσετε 30 και 40 ευρώ για ένα Bluetooth, αυτή η καταπληκτική πατέντα μπορεί να γίνει δική σας μόνο με 3 ευρώ –τα 24 κομμάτια!

Και αν δεν καταφέραμε ακόμα να σας πείσουμε, θα σας παραθέσουμε ένα τελευταίο και άκρως σημαντικό επιχείρημα: Κανείς δεν θα νομίσει ξανά ότι μιλάτε στον εαυτό σας –ή στον φανταστικό σας φίλο!

Ασύρματο σύστημα; Σιγά… Υπάρχει και άλλος τρόπος!

Στις μέρες μας η φράση “ασύρματη τεχνολογία” έχει γίνει καραμέλα και ακόμα και η γιαγιά στο χωριό την ξέρει. Αλλά τι να την κάνεις όταν το εφευρετικό δαιμόνιο ενός ανθρώπινου μυαλού μπαίνει σε λειτουργία.

Βλέπετε, το ον που κατασκεύασε αυτό το… έκτρωμα να το πούμε, αφηρημένη τέχνη να το πούμε, προφανώς ανύπαντρος είναι αυτός που το έφτιαξε να το πούμε(;), είχε μάλλον την εντύπωση ότι κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ οικονομικότερο από ένα ασύρματο router!

Πώπω! Φανταστείτε να ξυπνάτε το βράδυ, να πηγαίνετε νυσταγμένοι για νερό –ή προς νερού- και ξάφνου να αντικρίζετε μια εικόνα βγαλμένη από ταινία τρόμου. Και αυτές οι σκιές σαν θηλιές φαίνονται έτοιμες να σας εκδικηθούν για το κακό που τους κάνατε!!

Όχι άλλο… μπαλαντέζα!

Δεν είναι πολύ εκνευριστικό όταν έρθει η ώρα να μετακομίσετε στο καινούριο σας σπίτι και να πρέπει να φτιάξετε ολόκληρο πλάνο για να τοποθετήσετε τα έπιπλα και το σύστημα ψυχαγωγίας σας γύρω από τις πρίζες;

Τοποθετήσατε το καινούριο έπιπλο, το στερεώσατε στον τοίχο για ασφάλεια αλλά το καλώδιο της τηλεόρασής σας είναι μερικά εκατοστά πιο μικρό και δεν φτάνει την κοντινότερη πρίζα. Η πιο λογική λύση; Βάλτε πρίζες παντού!

Ή, μμμμ… απλά χρησιμοποιείστε την κλασσική μπαλαντέζα!

Πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι αυτό το σχέδιο είναι άκρως ελκυστικό. Ωραία θα πήγαινε στον τοίχο του γραφείου μου!

Αρχεία για ζέσταμα!

Απλά φανταστείτε αυτή την εικόνα: είσαστε στη μέση ενός mission στο World of Warcraft και ξαφνικά το στομάχι σας αρχίζει να μιμείται τους ήχους του παιχνιδιού. Μια έντονη και ανελέητη πείνα κατακλύζει το είναι σας. Αλλά –ω! συφορά- δεν μπορείτε να σηκωθείτε αφού είστε ο μόνος healer στην ομάδα σας και αυτή σας έχει απόλυτη ανάγκη.

Δεν θα ήταν τέλεια αν ο υπολογιστής σας τελούσε χρέη και φούρνου μικροκυμάτων;! Σε αυτή την περίπτωση το μόνο που θα χρειαζόταν να κάνετε θα ήταν να βάλετε μέσα το φαγητό να ζεσταίνεται –κατά προτίμηση αυτό που είχε στείλει η μανά σας- ενώ εσείς πολεμάτε τον Lich King.

Για κακή σας –και κακή μας- τύχη, αυτό το case mod δεν αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας (λειτουργεί μόνο σαν PC… το εσωτερικό του φούρνου στεγάζει τα εξαρτήματα του υπολογιστή).

Αναλογιστείτε, όμως, όλες τις υπέροχα γευστικές και υπολογιστικές δυνατότητες.

Tηλεχειριστήριο

TV, DVD player, στερεοφωνικό, καλωδιακή τηλεόραση, Playstation: διαφορετικές συσκευές, καθεμία με το δικό της ξεχωριστό τηλεχειριστήριο. Η αναζήτηση κάθε φορά του σωστού “κοντρόλ” αποτελεί σπάσιμο νεύρων. Στην καλύτερη των περιπτώσεων το βρίσκεται πριν αρχίσει η αγαπημένη σας σειρά. Στη χειρότερη, κάνετε το σπίτι άνω κάτω γιατί κάπου –πάλι- έχει τρυπώσει και είναι αδύνατο να το βρείτε.

Η λύση; Αγοράζετε ένα παγκόσμιο τηλεχειριστήριο για να ελέγχεται τα πάντα από ένα και μόνο κοντρόλ. Αλλά τι γίνεται όταν όλα δουλεύουν σωστά αλλά η ένταση του ήχου της τηλεόρασης αρνείται πεισματικά να υπακούσει στις προσταγές του Μέγα-τηλεχειριστηρίου; Καταλήγετε και πάλι με περισσότερα από ένα.

Γιατί όμως, να υποβάλλετε τον εαυτό σας και τη ψυχολογική σας ακεραιότητα σε αυτό το βάσανο; Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρετε μια σανίδα, λίγο σπάγκο, ένα τρυπάνι και να συγκεντρώσετε όλα σας τα χειριστήρια. Ανοίγετε τρύπες, περνάτε τον σπάγκο και στερεώνετε στη σανίδα όλα τα κοντρόλ. Απλό δεν είναι;

Έτσι, όπως και αν έχει η κατάσταση, το σίγουρο είναι ότι εσείς θα είστε ο Άρχοντας των Τηλεχειριστηριών!

Twitter μέσω τουαλέτας

Δεν ξέρω αν έχει πέσει στην αντίληψή σας η hacklabTOilet, μια τουαλέτα που στέλνει tweet κάθε φορά που κάποιος τραβάει το καζανάκι της.

Η πρώτη σκέψη ήταν “έλεος”!

Η δεύτερη σκέψη ήταν “μα τα πάντα στο Twitter είναι… έλεος”. Οπότε γιατί όχι και μία twitterοτουλέτα!

Αν αναλογιστούμε ότι τα περισσότερα tweets είναι κάπως έτσι:

  • 10:00 pm, 15 Sept. – Δεν θυμάμαι αν έκλεισα το γκάζι
  • 14:00 am, 19 Sept. – Με έχει τσακίσει η λόρδα, πάω να χτυπήσω ένα σουβλάκι
  • 15:45 am, 23 Sept – Βαριέμαι. Θέλω να πάω σπίτι να την αράξω στον καναπέ και να αποβλακωθώ με Dexter.
  • 23:52 am, 30 Sept – Nistaksa

Τότε ίσως η τουαλέτα έχει περισσότερα και πιο ενδιαφέροντα tweets να αναρτήσει!

Πάρτι στην πισίνα

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο πάρτι που θα κάνουμε στην πισίνα του σπιτιού μας…

Πότε: την Κυριακή
Που: στην αυλή του Μπάμπη
Τι είναι: κλασσάτο πάρτι στην πισίνα

Έι! Γείτονα. Απλά ήθελα να σε προσκαλέσω στο σούπερ πάρτι που θα κάνουμε στην αυλή μου για να γιορτάσουμε τη νέα πάνω-από-το-έδαφος πισίνα μας. Θα έχει κοψίδια, ποτά, πισίνα και ηλεκτρικό!

Η καινούρια μας πισίνα είναι το κάτι άλλο, για να μην πούμε ότι περιλαμβάνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Που αλλού έχετε ξαναδεί πισίνα η οποία διαθέτει τραπεζάκι για τις μπύρες, το γκριλ για το ψήσιμο των κοψιδίων και αδιάβροχο –έτσι νομίζουμε τουλάχιστον- πολύμπριζο για πάσης φύσεως χρήση.

Και εδώ τελειώνει η πλάκα… Τι έχουν κάνει οι άνθρωποι; Είναι με τα καλά τους ή έχουν χάσει τελείως το μυαλό τους; Το μόνο που εύχομαι είναι το πολύμπριζο να μην έχει πραγματικά συνδεθεί με το ρεύμα. Γιατί εκτός από τις μπριζόλες μάλλον θα πρόσφεραν και άλλο είδους κρέατος!

Προηγούμενο άρθροΗ ανοησία βλάπτει ανεπανόρθωτα τη μουσική
Επόμενο άρθροΔημιουργήστε ένα οικιακό file server
Avatar
Κατά γενική ομολογία θεωρούμε ξεγραμμένος ή πιο σωστά αποτυχημένος. Αφού σας συστήθηκα, πάμε παρακάτω. Για εμένα δεν υπάρχουν διλήμματα, γιατί ξέρω τι θέλω και τι αναζητώ στη ζωή μου. Από μικρός έπαψα να συμβιβάζομαι και άρχισα να αγωνίζομαι. Το Μοναδικό μου εργαλείο είναι το γράψιμο και η ουδέτερη σκέψη μου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας