ΑρχικήΕιδήσειςΗ Schneider Electric παρουσιάζει στρατηγική ηλεκτροδότησης των επιχειρήσεων 4 βημάτων

Η Schneider Electric παρουσιάζει στρατηγική ηλεκτροδότησης των επιχειρήσεων 4 βημάτων

Η Schneider Electric είναι σημαντικός παράγοντας στην αγορά ψηφιακού μετασχηματισμού που σχετίζεται με τη διαχείρισης ηλεκτρικής ενέργειας. Η ενέργεια που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι απαραίτητη για τη διεξαγωγή πολλών δραστηριοτήτων μέσα στην επιχειρηματική οντότητα, ιδίως σε εταιρείες που θεωρούνται ηλεκτρο-ευαίσθητες , δηλαδή εκείνες που χρειάζονται μεγάλες ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας για να λειτουργήσουν. Και δεν είναι μόνο αυτό: Ακόμη και μεγάλοι οργανισμοί, όπως τα νοσοκομεία ή εκείνες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των φαρμακευτικών προϊόντων και των τροφίμων, πρέπει να είναι σε θέση να βασίζονται σε έναν αξιόπιστο ενεργειακό εφοδιασμό για να διασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία τους σε κάθε περίεργη συνθήκη που συναντούν στο διάβα τους. Η Schneider Electric έχει τη δική της συνταγή για να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός, χωρισμένη σε τέσσερα βήματα.

Η πρόταση της Schneider Electric χωρίζεται σε τέσσερα σημεία. Το πρώτο είναι η αξιολόγηση της απόδοσης και του κινδύνου, στην οποία αναλύεται το σύστημα διανομής ηλεκτρικού ρεύματος, εντοπίζοντας παράλληλα πιθανούς κινδύνους ασφάλειας, επαληθεύοντας τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς και αξιολογώντας πού πρέπει να εστιάσετε τις προσπάθειες σας. Αυτός ο έλεγχος θα χρησιμοποιηθεί στη δεύτερη φάση για τον καθορισμό της στρατηγικής: Η Schneider Electric παρουσιάζει στον πελάτη ένα έγγραφο που υποδεικνύει πιθανούς κινδύνους και προτάσεις για τον μετριασμό των προβλημάτων και τον εκσυγχρονισμό των συστημάτων, εφόσον καταστεί αναγκαίο. Μόλις καθοριστεί η επιχειρησιακή στρατηγική και επιτευχθεί το ΟΚ του πελάτη, είναι καιρός για εφαρμογή: Η Schneider δημιουργεί ένα πρόγραμμα εξυπηρέτησης με βάση τις ανάγκες του πελάτη και αρχίζει να βελτιστοποιεί τη διάρκεια ζωής όλων των ηλεκτρικών συσκευών που τροφοδοτούνται με ρεύμα, ενσωματώνοντας προγνωστικές διαδικασίες και προγραμματίζοντας παρεμβατικές ενέργειες συντήρησης που διασφαλίζουν την απαιτούμενη αξιοπιστία για συνεχόμενη παροχή ηλεκτροδότησης.

Η τέταρτη και τελευταία φάση είναι αυτή της συνεχούς παρακολούθησης: Η Schneider Electric περιλαμβάνει στα σχέδια των υπηρεσιών της πρόσβαση στο Connected Service Hub (CSH), ένα κέντρο λειτουργίας αποτελούμενο από ειδικούς στον τομέα του σέρβις που μπορούν να υποστηρίξουν τον πελάτη καθ ‘όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής της υποδομής τους. Το CSH είναι σε θέση να παρέχει ψηφιακές υπηρεσίες, όπως το EcoStruxure Asset Advisor, μέσω του οποίου μπορεί να παρακολουθεί τα συνδεδεμένα συστήματα 24/7, μετατρέποντας τα συλλεγόμενα δεδομένα σε χρήσιμες πληροφορίες για τη λήψη καλύτερων αποφάσεων.

«Η σωστή δομή και η προετοιμασία να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε γεγονός ή πιθανό σενάριο επιτρέπει στις εταιρείες να αποφύγουν πολύ σοβαρές συνέπειες για την επιχείρηση τους. Ακόμα κι αν υπάρχουν προβλήματα που είναι πέρα ​​από τον έλεγχό μας, τόσο σε μακροοικονομικό επίπεδο, όπως μας έδειξε η πρόσφατη κρίση της πανδημιας, όσο και σε καθημερινό επίπεδο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι επιπτώσεις δεν μπορούν να προβλεφθούν, να εκτιμηθούν και να μετριαστούν» εξηγεί ο Giancarlo Terzi, VP Field Services της Schneider Electric «Είναι σημαντικό να έχουμε μια σταθερή στρατηγική και να χρησιμοποιήσουμε όλες τις ψηφιακές τεχνολογίες που σήμερα επιτρέπουν μεγαλύτερη ομαλότητα στην ηλεκτροδότηση της επιχείρησης, αλλά και να έχουμε μια πιο γρήγορη, αποτελεσματική και ευέλικτη ικανότητα ανάλυσης που σας επιτρέπει να λαμβάνετε τις πιο κατάλληλες αποφάσεις με βάση συγκεκριμένα και έγκαιρα δεδομένα. Προσδιορίζοντας τις ζωτικές διαδικασίες για την εταιρεία, μπορούμε στη συνέχεια να καθορίσουμε τις προτεραιότητες και τις στρατηγικές που της επιτρέπουν να λειτουργεί και να ευδοκιμεί σε οποιαδήποτε κατάσταση».

Διαβάστε επίσης: Εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας για μειωμένο λογαριασμό στο ρεύμα.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166