ΑρχικήΔιαδίκτυοΑλλαγές στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του YouTube

Αλλαγές στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του YouTube

Για πολλοστή φορά αλλάζει η Google τους όρους παροχής υπηρεσιών στο YouTube, ούτως ώστε οι όροι και οι προϋποθέσεις της πλατφόρμας να είναι όσο το δυνατόν πιο επίκαιροι και να συμβαδίζουν με το πνεύμα των καιρών. Όσοι από σας κάνετε χρήση του YouTube, καλό θα ήταν να διαβάσετε παρακάτω τους όρους για να είσαστε ενημερωμένοι.

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς μας να βελτιώσουμε τη διαφάνεια και την επικοινωνία, επικαιροποιούμε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών (“Όροι”) στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο και την Ελβετία και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με αυτές τις αλλαγές.


Παρείχαμε μια περίληψη των βασικών αλλαγών, αλλά ακολουθεί και μια σύνοψη με όσα κάναμε:

  • Βελτιωμένη αναγνωσιμότητα. Παρόλο που είναι ακόμα ένα νομικό έγγραφο, κάναμε το καλύτερο δυνατό για να καταστήσουμε τους Όρους πιο ξεκάθαρους και κατανοητούς.
  • Βελτιωμένη διαφάνεια και επικοινωνία. Προσθέσαμε μερικούς χρήσιμους συνδέσμους για να σας βοηθήσουμε να περιηγείστε στο YouTube, όπως συνδέσμους προς πολιτικές YouTube και το Κέντρο βοήθειας. Επίσης, επεκτείναμε τις δεσμεύσεις μας να σας ενημερώνουμε για τυχόν αλλαγές που μπορεί να σας επηρεάζουν, όπως μελλοντικές αλλαγές στους Όρους.
  • Το περιεχόμενό σας. Αποσαφηνίσαμε την άδεια χρήσης περιεχομένου που μας χορηγείτε για να καταστεί ευκολότερα κατανοητή. Δεν ζητάμε πρόσθετες ἀδειες και δεν υπάρχει καμία διαφορά ως προς τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε το περιεχόμενό σας.
  • Το προϊόν μας σήμερα. Κάναμε μερικές αλλαγές ώστε να εκφράζουν καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το YouTube. Για παράδειγμα, καταργήσαμε τις παρωχημένες περιγραφές και παρέχουμε χρήσιμες λεπτομέρειες για την υπηρεσία μας με συνδέσμους που οδηγούν στο Κέντρο βοήθειας.
  • Δεν έγιναν αλλαγές στην Πολιτική απορρήτου. Δεν κάνουμε αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου της Google, καθώς ο τρόπος που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας δεν αλλάζει, λόγω αυτής της επικαιροποίησης . Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε πάντα να ελέγχετε τις ρυθμίσεις απορρήτου και να διαχειρίζεστε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται τα δεδομένα σας, μεταβαίνοντας στον Λογαριασμό σας Google.

Οι νέοι Όροι θα ισχύσουν στις 22 Ιουλίου 2019 (δείτε μια προεπισκόπηση). Θα έχετε την ευκαιρία να αποδεχτείτε τους νέους Όρους την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε το YouTube. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες ή αν για οποιονδήποτε λόγο, δεν συμφωνείτε με τους νέους Όρους και προτιμάτε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το YouTube, μπορείτε να βρείτε πρόσθετες πληροφορίες στο Κέντρο βοήθειας.

Αν επιτρέπετε στο παιδί σας να χρησιμοποιεί το YouTube Kids ή διαχειρίζεστε τη χρήση του YouTube από το παιδί σας μέσω του Family Link, έχετε υπόψη ότι όταν αποδεχτείτε τους νέους Όρους, τους αποδέχεστε επίσης και για λογαριασμό του παιδιού σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να συζητήσετε μαζί τους αυτές τις αλλαγές.

Σας ευχαριστούμε που συμμετέχετε στην παγκόσμια κοινότητα!

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166