ΑρχικήΑπόψειςΔήλωση ακινήτου στο κτηματολόγιο, αλλιώς χάνεις το σπίτι (βίντεο)

Δήλωση ακινήτου στο κτηματολόγιο, αλλιώς χάνεις το σπίτι (βίντεο)

Δείτε παρακάτω το βίντεο

https://youtu.be/uIAEIMQxSog

Πολιτικοί αυτής της χώρας συνειδητοποιείστε πως ο λαός αιμορραγεί οικονομικά, και φροντίστε έστω για μία φορά να σταθείτε πραγματικά κοντά στο φτωχό κοσμάκη, ειδάλλως να παραιτηθείτε από τα πολιτικά σας αξιώματα, ούτως ώστε να έρθουν κάποιοι άλλοι ευσυνείδητοι που θα νοιάζονται για το λαό της Ελλάδος και θα προσπαθούν να τους υπηρετήσουν, αφιερώνοντας τη ζωή τους.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως για να δηλώσεις το ακίνητο σου στο κτηματολόγιο θα πρέπει να πληρώσεις ένα τσουχτερό αντίτιμο, που σημαίνει πως η πλειοψηφία των πολιτών στην χώρα μας δεν θα καταφέρει τελικά να το δηλώσει λόγω οικονομικής αδυναμίας, και προφανώς θα μπει σε περιπέτειες, με αρνητική συνέπεια, ορισμένοι να απολέσουν το κτήμα, το οικόπεδο ή το σπίτι τους, όπου τελικά θα καταλήξει στο κράτος, και για να το διεκδικήσει ξανά θα πρέπει να στραφεί μέσω της δικαστικής οδού, πράγμα που σημαίνει περαιτέρω έξοδα (αν όχι πολλαπλάσια έξοδα) και φυσικά ταλαιπωρία που θα συνοδεύεται από ψυχολογική φθορά.

Αυτό που προτείνω εγώ, και νομίζω θα συμφωνήσετε οι περισσότεροι μαζί μου, είναι να μπει ένα συμβολικό αντίτιμο για τη δήλωση του ακινήτου στο κτηματολόγιο για να μην υπάρξουν παρατράγουδα λόγω οικονομικής δυσχέρειας. Διαφορετικά ετούτη η ενέργεια θα επρόκειτο για στοχευμένη υφαρπαγή ακίνητης περιουσίας με ενδεχόμενο δόλο, ούτως ώστε να πουληθούν τα σπίτια έναντι πινακίου φακής, και τελικά να μείνει ο κόσμος στο δρόμο.

Εάν δεν διεκδικήσουμε ως λαός τα δικαιώματα μας, δηλαδή τα αυτονόητα, τότε μάλλον θα οδεύουμε προς μία αχαρτογράφητη κατεύθυνση που κανείς δεν γνωρίζει που θα οδηγήσει όλη ετούτη η κατάσταση.

Επιπρόσθετα, όλοι οι Έλληνες πολιτικοί οφείλουν να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να στηρίξουν τις οικονομικά αδύναμες ομάδες της Ελλάδος, και σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουν, ας να πάνε στα σπίτια τους, διότι πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει ο χαβαλές σε αυτή τη χώρα, και να μας κυβερνήσουν άξιοι άνθρωποι.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Είμαι ένας απλός και ταπεινός άνθρωπος. Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι
RELATED ARTICLES

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166