ΑρχικήΕφαρμογέςAndroid εφαρμογές για Fitness και καταγραφή επιδόσεων του ασκούμενου

Android εφαρμογές για Fitness και καταγραφή επιδόσεων του ασκούμενου

Οι καλύτερες εφαρμογές Android που προορίζονται για το Fitness είναι αυτές που προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία, και πιο συγκεκριμένα, που παρέχουν προτάσεις για μια ευρεία γκάμα ασκήσεων, χρήσιμες συμβουλές και καθοδήγηση, και δυνατότητες καταγραφής και παρακολούθησης των επιδόσεων του ασκούμενου, και άλλα πολλά.

Παρακάτω ακολουθούν ορισμένα κριτήρια που μπορείτε να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή μιας εφαρμογής για Fitness:

 • Τύπος άσκησης: Εάν έχετε συγκεκριμένους στόχους για την άσκηση σας, όπως η απώλεια βάρους, η αύξηση μυικής μάζας ή η βελτίωση της καρδιαγγειακής υγείας, επιλέξτε μια εφαρμογή που προσφέρει προπονήσεις που εστιάζουν σε αυτούς τους τομείς.
 • Επίπεδο φυσικής κατάστασης: Εάν είστε αρχάριος, επιλέξτε μια εφαρμογή που προσφέρει προπονήσεις που είναι κατάλληλες για το επίπεδο φυσικής κατάστασης σας.
 • Χρόνος: Εάν έχετε περιορισμένο χρόνο, π.χ. λόγω δουλειάς, επιλέξτε μια εφαρμογή που προσφέρει σύντομες προπονήσεις.
 • Χρησιμότητα: Επιλέξτε μια εφαρμογή που είναι εύκολη στη χρήση και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε εύκολα τις προπονήσεις σας.

Να σημειωθεί πως όλες οι εφαρμογές που θα βρείτε σε αυτό τον κατάλογο προσφέρονται δωρεάν, ωστόσο ενδέχεται σε ορισμένες από αυτές να χρειαστεί να πληρώσετε για να απολαύσετε τα επιπλέον χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες που παρέχει ο προγραμματιστής.

Πάμε να δούμε λοιπόν αυτές τις εφαρμογές, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone σας:

Nike Training Club (NTC)

Η εφαρμογή της Nike προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ασκήσεων για όλες τις επιπέδου φυσικής κατάστασης, από αρχάριους έως προχωρημένους. Οι ασκήσεις είναι σχεδιασμένες από επαγγελματίες γυμναστές και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, όπως τρέξιμο, ποδηλασία, γιόγκα, πιλάτες, προπόνηση δύναμης και πολλά άλλα. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης προγράμματα προπόνησης για συγκεκριμένα αποτελέσματα, όπως απώλεια βάρους, αύξηση μυικής μάζας ή βελτίωση της καρδιαγγειακής υγείας.

 • Κατεβάστε την εφαρμογή από το Google Play.

Strava

Η εφαρμογή Strava είναι ιδανική για όσους αγαπούν το τρέξιμο, το ποδήλατο ή το κολύμπι. Παρέχει ακριβή παρακολούθηση της δραστηριότητας, με δεδομένα όπως απόσταση, χρόνος, ταχύτητα, καρδιακό ρυθμό και πολλά άλλα. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια ισχυρή κοινότητα χρηστών, όπου μπορείτε να μοιραστείτε τις προπονήσεις σας με άλλους και να ανταγωνιστείτε για βραβεία.

 • Κατεβάστε την εφαρμογή από το Google Play.

Mi Fitness (Xiaomi Wear)

Η εφαρμογή Mi Fitness (Xiaomi Wear) είναι μια εφαρμογή παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης που αναπτύχθηκε από τη Xiaomi. Η εφαρμογή είναι συμβατή με μια σειρά από συσκευές Xiaomi, συμπεριλαμβανομένων των smartwatches, των fitness bands και των αθλητικών ακουστικών.

Χαρακτηριστικά

Η εφαρμογή Mi Fitness προσφέρει μια ευρεία γκάμα δυνατοτήτων παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης, συμπεριλαμβανομένων:

 • Παρακολούθηση δραστηριοτήτων: Η εφαρμογή παρακολουθεί διάφορες δραστηριότητες, όπως περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμπι, χορό και πολλά άλλα. Η εφαρμογή παρέχει δεδομένα για την απόσταση, τον χρόνο, την ταχύτητα, τον καρδιακό ρυθμό και πολλά άλλα.
 • Παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού: Η εφαρμογή παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό σας σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να ορίσετε προειδοποιήσεις για να σας ειδοποιήσουν εάν ο καρδιακός σας ρυθμός είναι πολύ υψηλός ή πολύ χαμηλός.
 • Παρακολούθηση ύπνου: Η εφαρμογή παρακολουθεί τον ύπνο σας και σας παρέχει δεδομένα για την ποιότητα του ύπνου σας.
 • Παρακολούθηση στρες: Η εφαρμογή παρακολουθεί τα επίπεδα στρες σας και σας παρέχει συμβουλές για τη μείωση του στρες.
 • Προγραμματισμός προπονήσεων: Η εφαρμογή προσφέρει μια σειρά από προγραμματισμένες προπονήσεις για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας.

Διαμόρφωση

Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Mi Fitness, θα πρέπει πρώτα να συνδέσετε τη συσκευή σας Xiaomi με την εφαρμογή. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Mi Fitness.
 2. Πατήστε στο εικονίδιο “Περισσότερα” στην επάνω δεξιά γωνία.
 3. Πατήστε στο “Συσκευές”.
 4. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να συνδέσετε τη συσκευή σας.

Χρήση

Μόλις συνδέσετε τη συσκευή σας, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Mi Fitness. Για να παρακολουθήσετε τη φυσική σας κατάσταση, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Mi Fitness.
 2. Πατήστε στο εικονίδιο “Ενέργεια” στην επάνω αριστερή γωνία.
 3. Επιλέξτε τη δραστηριότητα που θέλετε να παρακολουθήσετε.
 4. Η εφαρμογή θα ξεκινήσει την παρακολούθηση της δραστηριότητας σας.

Για να παρακολουθήσετε τον καρδιακό σας ρυθμό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Mi Fitness.
 2. Πατήστε στο εικονίδιο “Καρδιά” στην επάνω αριστερή γωνία.
 3. Η εφαρμογή θα ξεκινήσει την παρακολούθηση του καρδιακού σας ρυθμού.

Για να παρακολουθήσετε τον ύπνο σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Mi Fitness.
 2. Πατήστε στο εικονίδιο “Ύπνος” στην επάνω αριστερή γωνία.
 3. Η εφαρμογή θα ξεκινήσει την παρακολούθηση του ύπνου σας.

Για να παρακολουθήσετε τα επίπεδα στρες σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Mi Fitness.
 2. Πατήστε στο εικονίδιο “Stress” στην επάνω αριστερή γωνία.
 3. Η εφαρμογή θα ξεκινήσει την παρακολούθηση των επιπέδων στρες σας.

Για να προγραμματίσετε μια προπόνηση, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή Mi Fitness.
 • Πατήστε στο εικονίδιο “Προπόνηση” στην επάνω αριστερή γωνία.
 • Επιλέξτε μια προπόνηση από τη λίστα.
 • Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις της προπόνησης σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
 • Πατήστε στο κουμπί “Προγραμματισμός” για να προγραμματίσετε την προπόνηση.
 • Κατεβάστε την εφαρμογή από το Google Play.

Google Fit

Το Google Fit είναι μια εφαρμογή υγείας και φυσικής κατάστασης που αναπτύχθηκε από τη Google για συσκευές Android. Ακολουθούν πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή:

 1. Καταγραφή Δραστηριοτήτων:

Το Google Fit καταγράφει αυτόματα διάφορες φυσικές δραστηριότητες όπως την καταγραφή βημάτων, την απόσταση που διανύει ο ασκούμενος στο τρέξιμο και το ποδήλατο χρησιμοποιώντας τους αισθητήρες του κινητού σας τηλεφώνου.

 1. Συγχρονισμός με Άλλες Εφαρμογές:

Συνδέεται με άλλες δημοφιλείς εφαρμογές υγείας και φυσικής κατάστασης, όπως το MyFitnessPal, για να παρέχει ολοκληρωμένη προοπτική της υγείας σας.

 1. Παρακολούθηση Καρδιακών Παλμών:

Παρέχει δυνατότητα παρακολούθησης των καρδιακών παλμών σας, είτε με τον ενσωματωμένο αισθητήρα καρδιακών παλμών του κινητού σας είτε μέσω συμβατών wearables.

 1. Στατιστικά και Στοιχεία Υγείας:

Παρέχει λεπτομερή στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις φυσικές σας δραστηριότητες, τα επίπεδα κατανάλωσης θερμίδων και άλλες παραμέτρους υγείας.

 1. Συνδεσιμότητα με Wearables:

Μπορεί να συνδεθεί με διάφορα wearables, όπως smartwatches και fitness trackers, για να παρέχει πιο ακριβείς πληροφορίες και παρακολούθηση κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων σας.

 1. Στοιχεία Διατροφής:

Παρέχει δυνατότητες καταγραφής της διατροφής σας και παρέχει στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη διατροφική σας κατάσταση.

 1. Προσαρμοσμένες Συμβουλές και Στόχοι:

Βασίζεται στα δεδομένα που συλλέγει για να προτείνει προσαρμοσμένους στόχους και συμβουλές για τη βελτίωση της υγείας σας.

Συνολικά, Το Google Fit είναι μια πολύπλευρη εφαρμογή που συνδυάζει διάφορες πτυχές της υγείας και της φυσικής κατάστασης για να παρέχει ολοκληρωμένη εικόνα της ευημερίας σας.

 • Κατεβάστε την εφαρμογή από το Google Play.

Map My Fitness Workout Trainer

 1. Παρακολούθηση Δραστηριοτήτων:

Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν διάφορες δραστηριότητες όπως τρέξιμο, ποδηλασία, πεζοπορία, κολύμβηση, και άλλα. Χρησιμοποιεί τους ενσωματωμένους αισθητήρες των κινητών συσκευών για την παρακολούθηση της απόδοσης.

 1. Καταγραφή μέσω GPS:

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί την τεχνολογία GPS για να καταγράφει ακριβώς τη διαδρομή, την απόσταση, το υψόμετρο και άλλα στοιχεία κατά τη διάρκεια της άσκησης.

 1. Στατιστικά και Αναφορές:

Παρέχει λεπτομερή στατιστικά και αναφορές για την απόδοση του χρήστη, όπως ο χρόνος άσκησης, η ταχύτητα, οι καμπύλες καρδιακών παλμών, και άλλα.

 1. Κοινοποίηση και Κοινότητα:

Οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται τις επιδόσεις τους, να συμμετέχουν σε προκλήσεις, και να συνδέονται με άλλους χρήστες που ασκούνται σε παρόμοιες δραστηριότητες.

 1. Προσαρμοσμένα Προγράμματα Εκπαίδευσης:

Παρέχει προγράμματα εκπαίδευσης και προπονητικά σχέδια που προσαρμόζονται στους στόχους και τις ανάγκες του κάθε χρήστη.

 1. Συμβατότητα με Wearables:

Είναι συμβατή με διάφορα φορετά gadgets υγείας και smartwatches για επιπλέον λειτουργικότητα και παρακολούθηση.

Συνολικά, το “Map My Fitness Workout Trainer” παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία παρακολούθησης δραστηριοτήτων και προπόνησης, συνδυάζοντας προηγμένες λειτουργίες καταγραφής με κοινωνικές δυνατότητες κοινοποίησης και συνδεσιμότητας με άλλους χρήστες.

 • Κατεβάστε την εφαρμογή από το Google Play.

Adidas Running: Run Tracker

 1. Καταγραφή Δραστηριότητας:

Η εφαρμογή καταγράφει διάφορες φυσικές δραστηριότητες όπως τρέξιμο, πεζοπορία και ποδηλασία, παρέχοντας λεπτομερείς πληροφορίες για την απόδοση του χρήστη.

 1. Καταγραφή απόστασης μέσω GPS:

Χρησιμοποιεί την τεχνολογία GPS για να καταγράψει ακριβώς τη διαδρομή, την απόσταση, το υψόμετρο και άλλα στοιχεία κατά τη διάρκεια της άσκησης.

 1. Στατιστικά και Πρόοδος:

Παρέχει λεπτομερή στατιστικά στοιχεία για την πρόοδο του χρήστη, συμπεριλαμβανομένων των χρόνων, των αποστάσεων και των καρδιακών παλμών.

 1. Προσαρμοσμένα Προγράμματα:

Προσφέρει προσαρμοσμένα προγράμματα προπόνησης και σχέδια, λαμβάνοντας υπόψη τους στόχους και την επίπεδη φυσικής κατάστασης του χρήστη.

 1. Κοινοποίηση Επιδόσεων:

Οι χρήστες μπορούν να κοινοποιούν τις επιδόσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα, να προσκαλούν φίλους για προκλήσεις και να δημιουργούν κοινότητες.

 1. Συνδεσιμότητα με Wearables:

Είναι συμβατή με διάφορα φορετά gadgets υγείας και smartwatches για επιπλέον λειτουργικότητα και παρακολούθηση.

Συνολικά, η εφαρμογή Adidas Running: Run Tracker προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία παρακολούθησης και βελτίωσης των φυσικών δραστηριοτήτων, συνδυάζοντας προηγμένες τεχνολογίες με κοινωνικές και διασκεδαστικές λειτουργίες.

 • Κατεβάστε την εφαρμογή από το Google Play.

ASICS Runkeeper – Run Tracker

Η εφαρμογή “ASICS Runkeeper – Run Tracker” είναι ένα εξειδικευμένο εργαλείο για την καταγραφή και τον προγραμματισμό των φυσικών σας δραστηριοτήτων, κυρίως του τρεξίματος. Ακολουθούν αναλυτικές πληροφορίες για την εφαρμογή:

 1. Καταγραφή Δραστηριοτήτων:

Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν διάφορες φυσικές δραστηριότητες, κυρίως τρέξιμο, παρέχοντας λεπτομερείς πληροφορίες για την απόδοσή τους.

 1. GPS Καταγραφή:

Εφαρμόζει την τεχνολογία GPS για να καταγράψει με ακρίβεια τη διαδρομή, την απόσταση, το υψόμετρο, και άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με την πορεία της άσκησης.

 1. Προσαρμοσμένα Προγράμματα Εκπαίδευσης:

Παρέχει προσαρμοσμένα προγράμματα εκπαίδευσης, λαμβάνοντας υπόψη τα επίπεδα εμπειρίας και τους στόχους του χρήστη.

 1. Προσωπικά Στατιστικά και Σύγκριση Επιδόσεων:

Δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παρακολουθούν την πρόοδό τους μέσα από προσωπικές στατιστικές και να συγκρίνουν τις επιδόσεις τους με προηγούμενες περιόδους.

 1. Κοινοποίηση Στατιστικών και Κοινότητα:

Οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν τις δραστηριότητές τους με άλλους χρήστες, να συμμετέχουν σε προκλήσεις, και να ενταχθούν σε μια ενεργή κοινότητα τρεξίματος.

 1. Συνδεσιμότητα με Άλλες Εφαρμογές και Wearables:

Επιτρέπει τη συνδεσιμότητα με άλλες εφαρμογές υγείας και φυσικής κατάστασης, καθώς και με φορετά gadgets, παρέχοντας περαιτέρω ανάλυση και ενσωμάτωση των δεδομένων.

Με την εφαρμογή ASICS Runkeeper, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε ένα ολοκληρωμένο εργαλείο παρακολούθησης και βελτίωσης της φυσικής τους κατάστασης με εξατομικευμένα προγράμματα και κοινωνική διάσταση που ενισχύει την εμπειρία του τρεξίματος.

 • Κατεβάστε την εφαρμογή από το Google Play.

7 Minute Workout

Η εφαρμογή 7 Minute Workout προσφέρει μια αποτελεσματική προπόνηση 7 λεπτών, που περιλαμβάνει 12 ασκήσεις που γυμνάζουν όλο το σώμα. Οι ασκήσεις είναι σύντομες και εύκολες στην εκτέλεση, καθιστώντας την εφαρμογή ιδανική για όσους έχουν περιορισμένο χρόνο ή δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία με την άσκηση.

 • Κατεβάστε την εφαρμογή από το Google Play.

Asana Rebel

Η εφαρμογή Asana Rebel προσφέρει μια σειρά από προπονήσεις γιόγκα και pilates, με διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας. Οι προπονήσεις είναι σχεδιασμένες για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη δύναμη, την ευλυγισία και την ισορροπία σας. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από οδηγούς και συμβουλές για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε και να συνεχίσετε την πρακτική της γιόγκα ή του pilates.

 • Κατεβάστε την εφαρμογή από το Google Play.

Fitbit

Η εφαρμογή Fitbit είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης που προσφέρει μια ευρεία γκάμα δυνατοτήτων, όπως παρακολούθηση της δραστηριότητας, του καρδιακού ρυθμού, του ύπνου και της διατροφής. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια ισχυρή κοινότητα χρηστών, όπου μπορείτε να μοιραστείτε τα δεδομένα σας με άλλους και να λάβετε υποστήριξη.

 • Κατεβάστε την εφαρμογή από το Google Play.

FitOn

Η εφαρμογή FitOn προσφέρει μια ευρεία γκάμα προπονήσεων, από γιόγκα και πιλάτες έως προπόνηση δύναμης και cardio. Οι προπονήσεις είναι σχεδιασμένες από επαγγελματίες γυμναστές και διατίθενται σε διάφορα επίπεδα δυσκολίας. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια ισχυρή κοινότητα χρηστών, όπου μπορείτε να μοιραστείτε τις προπονήσεις σας με άλλους και να λάβετε υποστήριξη.

 • Κατεβάστε την εφαρμογή από το Google Play.

Freeletics

Η εφαρμογή Freeletics προσφέρει μια σειρά από προπονήσεις HIIT που είναι σχεδιασμένες για να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος, να αυξήσετε τη μυϊκή σας μάζα και να βελτιώσετε την καρδιαγγειακή σας υγεία. Οι προπονήσεις είναι προγραμματισμένες από προσωπικούς γυμναστές και διατίθενται σε διάφορα επίπεδα δυσκολίας. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια ισχυρή κοινότητα χρηστών, όπου μπορείτε να ανταγωνιστείτε με άλλους και να λάβετε υποστήριξη.

 • Κατεβάστε την εφαρμογή από το Google Play.

Samsung Health

 1. Παρακολούθηση Δραστηριοτήτων:

Η εφαρμογή επιτρέπει την παρακολούθηση διάφορων φυσικών δραστηριοτήτων, όπως βήματα, τρέξιμο, ποδήλατο και άλλα, χρησιμοποιώντας τους ενσωματωμένους αισθητήρες των κινητών συσκευών.

 1. Παρακολούθηση Υγείας:

Εκτός από τη φυσική δραστηριότητα, η Samsung Health παρέχει εργαλεία για την καταγραφή και παρακολούθηση άλλων παραγόντων υγείας, όπως ύπνος, βάρος, καρδιακοί παλμοί και στρες.

 1. Διατροφή και Υγιεινή Διαβίωση:

Υποστηρίζει την καταγραφή διατροφικών στοιχείων και παρέχει πληροφορίες για υγιεινή διαβίωση, βοηθώντας τους χρήστες να διατηρούν ισορροπημένη διατροφή.

 1. Συνδεσιμότητα με Wearables:

Συνδέεται με συμβατές συσκευές φορετών, όπως smartwatches και fitness trackers, προσφέροντας επιπλέον λειτουργίες και ακρίβεια στην παρακολούθηση.

 1. Κοινοποίηση και Ανταγωνιστικότητα:

Οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν τις επιδόσεις τους και να συμμετέχουν σε προκλήσεις με άλλους χρήστες, προσθέτοντας έναν κοινωνικό χαρακτήρα στην εφαρμογή.

 1. Προσαρμοσμένες Συμβουλές και Προγράμματα:

Παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές για την υγεία και προτεινόμενα προγράμματα άσκησης, λαμβάνοντας υπόψη τις ατομικές ανάγκες και στόχους.

Η Samsung Health είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή υγείας και ευεξίας που παρέχει πληθώρα εργαλείων για τη βελτίωση και τη διατήρηση της γενικής υγείας και φυσικής κατάστασης.

Κατεβάστε την εφαρμογή από το Google Play.

Run With Hal

 1. Προσαρμοσμένα Προγράμματα Εκπαίδευσης:

Η εφαρμογή “Run With Hal” σχεδιάζει προσαρμοσμένα προγράμματα εκπαίδευσης για το τρέξιμο, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα του χρήστη όπως το επίπεδο φυσικής κατάστασης, οι προηγούμενες εμπειρίες, και οι στόχοι.

 1. Οδηγίες και Συμβουλές από τον Hal Higdon:

Η εφαρμογή βασίζεται στις συμβουλές του διάσημου προπονητή Hal Higdon, παρέχοντας οδηγίες για τη βελτίωση της τεχνικής τρεξίματος, τη διατροφή, και άλλες πτυχές της εκπαίδευσης.

 1. Καταγραφή Δραστηριοτήτων:

Καταγράφει τις φυσικές δραστηριότητες του χρήστη, παρέχοντας λεπτομερείς πληροφορίες για τη διαδρομή, την απόσταση, τον χρόνο, και άλλα.

 1. Προσαρμοσμένες Συμβουλές Εκπαίδευσης:

Μέσω της συνεχούς ανάλυσης των επιδόσεων, παρέχει προσαρμοσμένες συμβουλές για τη βελτίωση της απόδοσης και την πρόοδο στα προγράμματα εκπαίδευσης.

 1. Συνδεσιμότητα με Wearables και Άλλες Εφαρμογές:

Είναι συμβατή με διάφορα φορετά gadgets και άλλες εφαρμογές υγείας, προσφέροντας επιπλέον δυνατότητες και συνδυασμό δεδομένων.

 1. Κοινότητα Χρηστών:

Οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους, να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να συμμετέχουν σε προκλήσεις και κοινοτικές δραστηριότητες.

Συνολικά, η εφαρμογή “Run With Hal” προσφέρει ένα πλήρες πακέτο εκπαίδευσης για το τρέξιμο, συνδυάζοντας εξειδικευμένα προγράμματα, συμβουλές από έμπειρο προπονητή και τη δυνατότητα καταγραφής και παρακολούθησης της εξέλιξης των χρηστών.

 • Κατεβάστε την εφαρμογή από το Google Play.

My Health – steps, jogging

 1. Καταγραφή Δραστηριοτήτων:

Η εφαρμογή παρέχει δυνατότητες καταγραφής και παρακολούθησης δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των βημάτων και των συνεδριών τρεξίματος.

 1. Προσωπικά Στατιστικά και Συνεχής Παρακολούθηση:

Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν προσωπικά στατιστικά, όπως οι αποστάσεις που διανύθηκαν, ο χρόνος άσκησης και άλλες σχετικές τεχνικές πληροφορίες.

 1. GPS Καταγραφή:

Χρησιμοποιεί το σύστημα GPS για να παρέχει ακριβείς πληροφορίες για τη διαδρομή και την ταχύτητα που έχει διανύσει ο ασκούμενος.

 1. Κοινοποίηση Επιδόσεων:

Η εφαρμογή προσφέρει δυνατότητες κοινοποίησης των επιδόσεων στα κοινωνικά δίκτυα ή μεταξύ χρηστών της εφαρμογής.

 1. Συνδεσιμότητα με Wearables:

Υποστηρίζει τη σύνδεση με φορετές συσκευές υγείας (αγγλικά wearables) για επιπλέον λειτουργικότητα.

 1. Συμβουλές για την Υγεία:

Περιλαμβάνει συμβουλές για την υγεία και την ενεργή ζωή, όπως προτάσεις για τη διατροφή και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

 • Κατεβάστε την εφαρμογή από το Google Play
Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166