ΑρχικήΕφαρμογέςApple και General Electric λανσάρουν από κοινού την πλατφόρμα Predix της GE

Apple και General Electric λανσάρουν από κοινού την πλατφόρμα Predix της GE

Apple και General Electric λανσάρουν από κοινού την πλατφόρμα Predix της GE.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών έχει ήδη οδηγήσει σε ένα κιτ ανάπτυξης λογισμικού για εφαρμογές βιομηχανικού διαδικτύου.

Για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του βιομηχανικού διαδικτύου , η Apple και η General Electric έχουν κυκλοφορήσει νέα εργαλεία κατασκευής εφαρμογών για να βοηθήσουν τη σύνδεση σταθμών ηλεκτροπαραγωγής και άλλου βιομηχανικού εξοπλισμού με το dιαδίκτυο χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Predix της GE.

Την περασμένη εβδομάδα οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν μια συνεργασία και αυτό το κιτ ανάπτυξης λογισμικού είναι πιθανώς το πρώτο από πολλά επερχόμενα συνεργατικά έργα.

Τώρα οι εργαζόμενοι του εργοστασίου, οι τεχνικοί εξυπηρέτησης και ακόμη και οι πιλότοι θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα γνωστά iPhones και iPads της Apple για να έχουν πρόσβαση στις δυνατότητες του Predix για το βιομηχανικό διαδίκτυο. Η εταιρεία που εδρεύει στο Cupertino κάνει τα πάντα για να ξεχωρίσει από τους ανταγωνιστές, φέρνοντας υποστήριξη για τις δημοφιλείς καταναλωτικές συσκευές της σε αρκετές βιομηχανίες που προηγουμένως δεν την είχαν.

Η GE θα επωφεληθεί επίσης από την δυνατότητα πρόσβασης σε πάνω από 13 εκατομμύρια προγραμματιστές που έχουν ήδη εμπειρία στην ανάπτυξη εφαρμογών iOS για την κινητή πλατφόρμα της εταιρείας. Όλες οι νέες δυνατότητες που έχουν φτιαχτεί στο iOS 11 θα είναι επίσης διαθέσιμες στη πλατφόρμα Predix. Το κυριότερο γεγονός της υπόθεσης έιναι πως η λειτουργία της νέας επαυξημένης πραγματικότητας της Apple θα μπορεί να εφαρμοστεί στις νέες βιομηχανικές εφαρμογές.

Η Apple έχει ήδη σημειώσει μεγάλη πρόοδο όσον αφορά το βιομηχανικό διαδίκτυο και εκτός από τη συνεργασία της με την GE, η εταιρεία έχει επίσης εταιρικές σχέσεις με τις εταιρείες Cisco, SAP, IBM, Deloitte και Accenture στον αυτόν το τομέα.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166